Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Groepsleerkracht, middenbouw
Dienstverband
Toegevoegd op
6 november 2020
Eind Datum
6 december 2020
Functie naam
Groepsleerkracht
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,6-1,0
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Rotterdam
Loon indicatie
10
Organisatie
De Vierambacht 
Website

De Vierambacht  uit Rotterdam zoekt een Groepsleerkracht, middenbouw per

Ons verhaal
Stichting BOOR draagt zorg voor kwaliteit in het onderwijs. (speciaal) Basisonderwijs,
voortgezet onderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs in Rotterdam en omstreken.
Ongeveer 75 scholen vallen onder onze stichting, waaronder Obs de Vierambacht.

OBS De Vierambacht
Welkom op Obs de Vierambacht! Een Lekker Fit!, IKEI en Earlybird school in het Nieuwe Westen van Rotterdam. Wij zijn een gemengde school met 2 locaties.
Bij ons is ieder kind uniek en spelen we in op hun unieke ambities en talenten. Wij doen dit door gepersonaliseerd onderwijs aan te bieden. Je komt in een bruisend team dat de komende schooljaren de ontwikkeling van het gepersonaliseerd onderwijs verder vorm gaat geven. Er is voldoende ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Waar ga je werken: Welkom in de middenbouw! Wij zijn hartstikke blij met jouw komst. Wij hebben momenteel 6 middenbouwgroepen verdeeld over 2 locaties. Wij werken met een jong en fris team en zijn op zoek naar een enthousiaste leerkracht die creatief is in het aanbieden van boeiend onderwijs. Wij werken nauw samen in onze bouw en staan voor elkaar klaar. Dit schooljaar is een van de speerpunten om het rekenonderwijs te verbeteren.

Wat heeft OBS Vierambacht jou te bieden?

  • Wij bieden een professionele en collegiale werkomgeving;
  • Een werktijdfactor van 0,6 tot 1,0 met salarisschaal L10/L11;
  • Wij zorgen voor een ‘maatje’ die jou helpt om fijn te kunnen starten.

Wat neem je mee?

  • Een afgeronde Pabo-opleiding;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Passie voor kwalitatief goed onderwijs;
  • Je bent flexibel en in staat om les te geven met behulp van moderne middelen;
  • Je bent enthousiast en laat dit ook merken aan leerlingen, ouders en het team;
  • Je bent een teamspeler die initiatief neemt;
  • Jij zorgt voor een fijne sfeer waar kinderen zich veilig voelen!

Hoe ziet jouw sollicitatieproces er uit?
Zie jij aansluiting met ons verhaal? Enthousiast of nieuwsgierig geworden? Leuk!
Wil je eerst meer informatie, of heb je nog een aantal vragen, dan kun je ook contact opnemen met: Marina Simicevic, bouwvoorzitter middenbouw, m.simicevic@devierambacht.nl. Tel.: 010-4771883.
Wil je direct solliciteren? Stuur dan je C.V. en motivatie naar: sollicitatie@stichtingboor.nl. We gaan graag met je in gesprek! Vragen over het proces kun je richten aan: Joyce Verschuur (Corporate recruiter) via 06-57166942.

Nadere informatie en solliciteren:

In totaal heeft BOOR zo'n 75 openbare scholen in het (speciaal) basisonderwijs, het (voortgezet) speciaal onderwijs en het voortgezet onderwijs in Rotterdam en omgeving. Iedere school heeft zijn eigen profiel en karakter. Dit betekent dat wij voor ieder kind een passende school hebben. Wij vergroten de kansen van onze leerlingen in Rotterdam en omgeving. Dit doen wij door niet alleen te focussen op maximale onderwijsresultaten, maar ook door de talenten van de kinderen in de meest brede zin te ontwikkelen. Een stevige basiskennis van taal en rekenen en goede sociale vaardigheden zijn hierbij onmisbaar. De fundamentele rechten en plichten van kinderen nemen bij ons een bijzondere plaats in en met name het Verdrag inzake de rechten van het kind. Kinderen hebben recht op een zorgzame samenleving die naar ze om kijkt, voor ze zorgt en optimale kansen biedt. Kinderen hebben naast deze rechten ook plichten. Bij ons betekent dit dat zij medeverantwoordelijk zijn voor hun leerproces. Op basis van de identiteit en kernwaarden stelt BOOR grenzen aan gedrag van leerlingen en hun ouders. Wij leren onze leerlingen om betrokken te zijn bij de wereld om hen heen. Zo worden de leerlingen wereldburgers en zien zij dat verschillen tussen mensen kansen zijn en geen bedreiging. Respect is daarom een belangrijke waarde binnen onze scholen. De leerlingen worden voorbereid op een zelfstandige positie in de maatschappij waarbij zij zelf verantwoordelijkheid kunnen dragen. Om dit te bewerkstelligen werkt BOOR nauw samen met maatschappelijke partners die betrokken zijn bij de ontwikkeling van kinderen. Onze scholen zijn een uitdagende leeromgeving. Ook stimuleren wij dat onze scholen een ontmoetingsplaats vormen voor ouders, wijkbewoners en maatschappelijke instanties. De medewerkers op onze scholen zijn professionals en geven leiding aan het ontwikkelingsproces van de leerlingen. BOOR creëert een omgeving waar medewerkers zich maximaal kunnen richten op de talentontwikkeling van de kinderen. Zij maken het verschil voor de ontwikkelingskansen van kinderen. Daarom investeren wij in hun professionaliteit, gezondheid, welzijn en betrokkenheid. Wij vinden het erg belangrijk dat de kwaliteit van het onderwijs zo hoog mogelijk is. Daarom is er een kwaliteitsprofiel opgesteld voor de scholen. De scholen werken daarmee voortdurend en gestructureerd aan de kwaliteit van het onderwijs.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.