Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Groepsleerkracht OB
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
19 juli 2019
Eind Datum
19 september 2019
Functie naam
Groepsleerkracht
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0.1500
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Barendrecht
Aanvang functie
1-8-2019
Organisatie
Dr. Schaepman
Website

Schooljaar 2019-2020 – Groepsleerkracht OB

De Dr. Schaepmanschool Marijkesingel is op zoek naar een groepsleerkracht voor de onderbouw voor de woensdag (ook mogelijk in combinatie met onze vacatures op andere locaties).

Over de Dr. Schaepman:
Samen het leven leren. Op onze katholieke jenaplanschool doen we dat door samen te praten, samen te werken, samen te spelen en samen te vieren. Onze school bruist van de activiteiten.

Op de Dr. Schaepmanschool wordt geleerd! Dat doen de kinderen die hier op school zitten. En we doen dat als collega’s met elkaar. Voortdurend werken we aan de verbetering van ons onderwijs. Ontwikkeling is vanzelfsprekend.
We doen dat vooral door samen te leren! Met elkaar volgen we cursussen of bezoeken conferenties. We lopen gemakkelijk bij elkaar binnen en bespreken wat we in de praktijk tegen komen.

Iedere locatie kent natuurlijk een eigen cultuur, maar een bezoeker zal overal een ‘Schaepmansfeer’ ervaren. Een sfeer die zich laat omschrijven als: open, respectvol en veilig.

Voor meer informatie over de school klik op: www.schaepmanschool.nl

 

Van de kandidaat wordt verwacht dat hij/zij: 
·          In het bezit is van een pabo diploma;
·          De missie en visie van de RVKO onderschrijft en uitdraagt;
·          Op eigentijdse wijze invulling geeft aan de katholieke identiteit en visie van de school onderschrijft en uitdraagt;
·          In nauwe samenwerking met je collega’s en de directie zorgt voor een optimale onderwijskwaliteit.

Wij bieden:
·          Een inspirerende leer- en werkomgeving;
·          Een professioneel en innovatief werkklimaat;
·          Salariëring conform de CAO-PO.

De Rotterdamse Stichting voor Katholiek Onderwijs is een vereniging die al 145 jaar scholen voor Katholiek Onderwijs in Rotterdam en de buitengemeenten bestuurt en beheert. Onder het bestuur van de stichting ressorteren 66 scholen voor primair onderwijs, waar bijna 20.000 kinderen en 1900 personeelsleden een groot deel van hun dagen doorbrengen. De RVKO is een stichting die gekenmerkt wordt door openheid. De drempels zijn laag. Het geheel van 66 scholen biedt voldoende mogelijkheid om desgewenst van school te veranderen en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Ons streven is: de juiste leerkracht op de juiste plaats. Personeelsleden met ambities krijgen alle kansen en mogelijkheden. Er is een groot budget voor bij- en nascholing. De RVKO voert een specifiek beoordelingsbeleid voor nieuwe leerkrachten, dat optimale kansen biedt op een vaste aanstelling.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.