Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Groepsleerkracht onderbouw SBO
Toegevoegd op
15 augustus 2019
Eind Datum
31 december 2019
Functie naam
Groepsleerkracht
Niveau
HBO
Aantal uur per week
1,0
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Rotterdam
Loon indicatie
L11
Organisatie
Dalton Overschie 
Website

Dalton Overschie  uit Rotterdam zoekt een Groepsleerkracht onderbouw SBO per

Wij, het team van de Openbare Daltonschool Overschie zoeken met ingang van volgend schooljaar een fulltime leerkracht groepsleerkracht voor het SBO. Wij zijn op zoek naar een collega die met ons een nieuw te starten onderbouw groep ( kleuters en groep 3) vorm wil geven. Wil je deze uitdaging met ons aangaan? Ben jij die leerkracht die ervaring heeft in het speciaal basisonderwijs of er affiniteit mee heeft en die bij ons wil werken, mail dan je sollicitatiebrief met cv naar sollicitatie@stichtingboor.nl

Nadere informatie en solliciteren:
De Openbare Daltonschool Overschie heeft naast het reguliere basisonderwijs ook een afdeling voor speciaal basisonderwijs ( voorheen: SBO Cornelis Leeflang). Dit  is de enige SBO voorziening  in de wijk Overschie.  We willen ons team versterken met een enthousiaste leerkracht die stevig in zijn/haar schoenen staat en vanuit een positieve instelling de kinderen les wil geven en met het team verder wil bouwen aan de schooltoekomst.
De school ligt aan de Abtsweg 77 in Rotterdam Overschie en is gemakkelijk te bereiken met fiets, auto of openbaar vervoer.
Als je wat meer informatie wilt over de school of wil je een dag meedraaien om ons onderwijs te ervaren, neem dan contact op met Martijn van der Leeden, directeur van de school, 0102450405 / 0628249899.
We zien je sollicitatie met plezier tegemoet, je kunt deze sturen naar sollicitatie@stichtingboor.nl

In totaal heeft BOOR 85 openbare scholen in het (speciaal) basisonderwijs, het (voortgezet) speciaal onderwijs en het voortgezet onderwijs in Rotterdam en omgeving. Iedere school heeft zijn eigen profiel en karakter. Dit betekent dat wij voor ieder kind een passende school hebben. Wij vergroten de kansen van onze leerlingen in Rotterdam en omgeving. Dit doen wij door niet alleen te focussen op maximale onderwijsresultaten, maar ook door de talenten van de kinderen in de meest brede zin te ontwikkelen. Een stevige basiskennis van taal en rekenen en goede sociale vaardigheden zijn hierbij onmisbaar. De fundamentele rechten en plichten van kinderen nemen bij ons een bijzondere plaats in en met name het Verdrag inzake de rechten van het kind. Kinderen hebben recht op een zorgzame samenleving die naar ze om kijkt, voor ze zorgt en optimale kansen biedt. Kinderen hebben naast deze rechten ook plichten. Bij ons betekent dit dat zij medeverantwoordelijk zijn voor hun leerproces. Op basis van de identiteit en kernwaarden stelt BOOR grenzen aan gedrag van leerlingen en hun ouders. Wij leren onze leerlingen om betrokken te zijn bij de wereld om hen heen. Zo worden de leerlingen wereldburgers en zien zij dat verschillen tussen mensen kansen zijn en geen bedreiging. Respect is daarom een belangrijke waarde binnen onze scholen. De leerlingen worden voorbereid op een zelfstandige positie in de maatschappij waarbij zij zelf verantwoordelijkheid kunnen dragen. Om dit te bewerkstelligen werkt BOOR nauw samen met maatschappelijke partners die betrokken zijn bij de ontwikkeling van kinderen. Onze scholen zijn een uitdagende leeromgeving. Ook stimuleren wij dat onze scholen een ontmoetingsplaats vormen voor ouders, wijkbewoners en maatschappelijke instanties. De medewerkers op onze scholen zijn professionals en geven leiding aan het ontwikkelingsproces van de leerlingen. BOOR creëert een omgeving waar medewerkers zich maximaal kunnen richten op de talentontwikkeling van de kinderen. Zij maken het verschil voor de ontwikkelingskansen van kinderen. Daarom investeren wij in hun professionaliteit, gezondheid, welzijn en betrokkenheid. Wij vinden het erg belangrijk dat de kwaliteit van het onderwijs zo hoog mogelijk is. Daarom is er een kwaliteitsprofiel opgesteld voor de scholen. De scholen werken daarmee voortdurend en gestructureerd aan de kwaliteit van het onderwijs.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.