Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Groepsleerkracht onderbouw
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
14 mei 2019
Eind Datum
10 juni 2019
Functie naam
Groepsleerkracht
Niveau
HBO
Aantal uur per week
1,0
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Rotterdam
Aanvang functie
1 september 2019
Organisatie
Prinses Margrietschool
Website

Prinses Margrietschool uit Rotterdam zoekt een Groepsleerkracht onderbouw per 1 september 2019

Wij zijn bezig met?
Het ontwikkelen van onze school tot een integraal kindcentrum waar een fitte en gezonde leeromgeving hoog in het vaandel staat.
 

Wie ben jij?
De leerlingen van de school komen je klas binnen en ze hebben er zin in! De één heeft dit weekend een museum bezocht en de ander lekker buiten gespeeld. Ze kunnen niet wachten om hun verhalen met jou te delen!

Ben jij de enthousiaste leerkracht van de onderbouw die we zoeken? Jij kan een uitdagende leeromgeving creëren die leerlingen fascineert en stimuleert tot actieve betrokkenheid. Jij hoort en ziet ouders en leerlingen. Jij bent een teamspeler die samen met zijn
team wil werken aan het verhogen van de kwaliteit van de school.
Ben jij die meester, die ook met andere meesters een rolmodel voor kinderen wil zijn? Of ben jij die leerkracht die het leuk vindt om in een team mét mannen te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jij kan een uitdagende leeromgeving creëren die leerlingen fascineert en stimuleert tot actieve betrokkenheid. Jij hoort en ziet ouders en leerlingen. Jij bent een teamspeler die samen met zijn team wil werken aan het verhogen van de kwaliteit van de school.
 
 

Wat bieden we jou?

  • Een fijne werkplek in Rotterdam Spangen met veel buitenruimte;
  • Geïnteresseerde en betrokken collega’s;
  • De mogelijkheid om je in te zetten en te ontwikkelen als specialist.

 
 

Wie zijn wij?
De Prinses Margrietschool is een christelijke basisschool in Rotterdam. Wij vallen onder het bestuur van de stichting Kind en Onderwijs Rotterdam en omarmen vanuit onze christelijke identiteit verschillende culturen en geloofsopvattingen. We zijn dan ook een christelijke ontmoetingsschool.
 
We vinden het belangrijk dat onze leerlingen in een duidelijke en gestructureerde omgeving onderwijs krijgen en dat er ruimte is voor talentontwikkeling. Onze Gouden Margrietregels zorgen voor rust binnen de school en geven ons team van jonge leerkrachten de kans om veel aandacht te besteden aan de brede ontwikkeling van de leerlingen.
 
Om onze leerlingen optimaal tot ontwikkeling te laten komen, bieden wij onderwijs op maat. We streven ernaar het verschil te maken voor iedere leerling en bieden modern, duidelijk en persoonlijk onderwijs aan met extra aandacht voor basisvaardigheden. Zo ligt er een sterke focus op de vakken Nederlands en rekenen. Naast de reguliere basisschoolklassen, hebben wij voor kinderen vanaf 2,5 jaar groep 0.
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.