Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Groepsleerkracht PO
Functie naam
Groepsleerkracht
Toegevoegd op
19 april 2019
Eind Datum
19 mei 2019
Niveau
HBO
Aantal uur per week
1,0 FTE
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Amstelveen
Aanvang functie
1-8-2019
Organisatie
Montessorischool De Linde
Website

Ben jij die enthousiaste groepsleerkracht die ons team op De Linde komt versterken.

Vacature (onderbouw) leerkracht Basisonderwijs
FTE 1,0
 
 
Montessorischool De Linde is per 1 augustus 2019 op zoek naar een enthousiaste collega die ons team komt versterken. Houd je van een uitdaging en wil jij voor kinderen het verschil maken? Dan zal deze vacature je aanspreken.
 
Montessorischool De Linde is een openbare school met ongeveer 220 leerlingen verdeeld over 9 groepen. Wij  zijn onderdeel van Stichting Amstelwijs. De school is sinds november 2015 gehuisvest in een nieuw schoolgebouw samen met de BSO en HDO van Stichting Kinderrijk.
Wij bouwen met elkaar aan goed onderwijs en aan een plezierige professionele werkomgeving. Wij vinden het belangrijk dat de leerlingen het beste uit zichzelf halen en zetten de leerkrachten in hun kracht zodat binnen onze school ieders kwaliteit benut wordt!
 
Onze voorkeur gaat uit naar een collega met een proactieve en lerende houding. Naast je kwaliteiten in het lesgeven is het van belang goed samen te kunnen werken. Wij zijn een vernieuwende en eigentijdse montessorischool. Kun je bijdragen aan de onderwijsinhoudelijke
vernieuwingen binnen onze school, kun je goed zelfstandig werken en spreekt deze afwisselende baan je aan, dan horen wij het graag!
 
We hopen van je te horen zodat we met elkaar in gesprek kunnen over de mogelijkheden. Graag ontvangen wij je reactie voor 10 mei 2019. De gesprekken zullen in de week van 20 mei 2019 plaatsvinden.
 
Voor meer informatie kunt u terecht bij:
Yolanda Steenbruggen, directeur 020-6453502
Eva Bijlsma, Adjunct directeur 020-6453502
 
Reacties bij voorkeur per mail
directeur@montessorischooldelinde.nl
of
adjunct@montessorischooldelinde.nl

 
 
 

Montessorischool De Linde is een middelgrote school ( 9 groepen) waar eigentijds montessorionderwijs gegeven wordt.. Sinds medio november 2015 is de school verhuisd naar een nieuw gebouw. 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.