Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Groepsleerkracht SO
Dienstverband
tijdelijk

J.H. Donnerschool (H'sum) uit Hilversum zoekt een Groepsleerkracht SO per

De locatie Hilversum
De locatie Hilversum  biedt  speciaal onderwijs aan  leerlingen van 4 tot 12 jaar, in totaal zijn er 8 groepen.  Een aantal leerlingen volgt ons speciaal onderwijs met een zeer intensief onderwijsarrangement in samenwerking met (dag)behandeling bij één van
onze ketenpartners. Alle leerlingen volgen het lesprogramma van de reguliere basisschoolstof, daarnaast bieden wij lessen in “ Leren Leren” en sociaal emotionele ontwikkeling. De leerlingen stromen uit naar regulier of voortgezet speciaal onderwijs.
 
Voor de afdeling SO ( 4 – 12 jaar) in Hilversum zoeken wij met ingang van 1 augustus 2018 een
 
bevoegde leerkracht voor 0.6 – 1,0 fte
 
 

  • bevoegdheid pabo eventueel aangevuld met relevante studies zoals master SEN
  • een collegiale en flexibele houding
  • Het vermogen om gedifferentieerd te werken
  • een uitdagende en boeiende doelgroep
  • een prettig team en goede sfeer
  • ondersteuning en begeleiding
  • salarisschaal LB met mogelijkheid tot een Lc-functie

 J.H. Donnerschool is een school voor leerlingen die extra aandacht nodig hebben bij hun sociaal-emotionele ontwikkeling. Ons doel is om het zelfbeeld, de ontwikkeling en het gedrag van onze leerlingen positief te beïnvloeden.Wij gaan uit van de mogelijkheden van onze leerlingen.
De J.H. Donnerschool staat in de Glind en heeft een regionale functie, leerlingen komen uit de gemeente Barneveld, Ede, Veenendaal, Nijkerk, Amersfoort, Leusden en Scherpenzeel.
De vestiging de Glind verzorgt onderwijs voor leerlingen in 2 afdelingen. De afdeling Speciaal onderwijs in de leeftijd van 6 tot 12 jaar (groep 3 – 8 ) en een afdeling Voortgezet Speciaal Onderwijs in de leeftijd van 12 tot 18 jaar.
De J.H. Donnerschool heeft ook een vestiging in Hilversum. Deze afdeling geeft onderwijs aan leerlingen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar (groep 1 – 8). De leerlingen zijn afkomstig uit de regio ’t Gooi en de Eem- en Vechtstreek.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.