Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Groepsleerkrachten
Dienstverband
Tijdelijk, vast
Toegevoegd op
14 februari 2020
Eind Datum
14 april 2020
Functie naam
Groepsleerkracht
Niveau
HBO
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Amsterdam
Aanvang functie
01-08-2020
Loon indicatie
cao-PO
Organisatie
DENISE PO
Website

DENISE PO uit Amsterdam zoekt een Groepsleerkrachten per 01-08-2020

Omdat we groeien zoeken we voor de komende periode zowel groepsleerkrachten die Engels verzorgen als groepsleerkrachten die in het Nederlands les geven. Uiteraard is een combinatie ook mogelijk, als u beide talen uitstekend beheerst.
We zijn op zoek naar een:

ENGLISH GROUP TEACHER voor twee dagen in zowel de onderbouw als de middenbouw;
LEERKRACHT voor drie dagen in groep 1 en 2;
LEERKRACHT voor drie tot vijf dagen in groep 4;
LEERKRACHT voor de middenbouw vanwege zwangerschapsvervanging).

 

We zoeken ervaren groepsleerkrachten, die in staat zijn ons team te versterken en die niet hechten aan een vaststaande structuur, maar in staat zijn mee te bewegen met een school in opbouw. U vindt het uitdagend om samen met ons team het curriculum verder
te ontwikkelen binnen onze internationale context.

De vacatures kunnen worden ingevuld na de zomervakantie, in overleg zijn er mogelijkheden om eerder te beginnen. Omdat onze school snel groeit, is de kans op een vervolgaanstelling bij gebleken geschiktheid aannemelijk. 

Wij bieden:

  • Aanstelling conform CAO-PO (op basis van werkervaring en geschiktheid);
  • 8% vakantiegeld en 7,4% eindejaarsuitkering;
  • Daarnaast heeft Esprit Scholen diverse aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals: Bedrijfsfitness Plan, Fietsregeling, fiscaal vriendelijk een weekendje weg en fiscaal vriendelijk een maaltijd box bestellen;
  • Meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden is te vinden op de website Informatie voor Medewerkers.

De Nieuwe Internationale School van Esprit (DENISE) biedt algemeen toegankelijk internationaal onderwijs van hoge kwaliteit vanuit de realiteit van nu en de collectieve verantwoordelijkheid voor de toekomst van de wereld waarin wij leven.

De Nieuwe Internationale School van Esprit wil dit bereiken door het aanbieden van breed internationaal onderwijs en tevens een goede basis bieden voor het opgroeien in de Nederlandse samenleving. Onze school biedt zowel basisonderwijs als voortgezet onderwijs aan, zodat leerlingen op een natuurlijke manier vanuit de basisschool kunnen doorgroeien naar het voortgezet onderwijs.

In het basisonderwijs heeft de school gekozen voor het International Primary Curriculum (IPC), een breed thematisch opgebouwd programma. Naast de academische leerdoelen legt DENISE ook grote nadruk op de individuele ontwikkeling van iedere leerling door het stellen van persoonlijke leerdoelen. Bijzondere aandacht wordt besteed aan ontwikkeling van kwaliteiten als bedachtzaamheid, veerkracht, aanpassingsvermogen en internationaal bewustzijn. De school is een plaats waar ouders actief deelnemen en helpen met het vormgeven van het internationale profiel van de school als gemeenschap.

Ons doel is zorg te dragen voor een kwalitatief tweetalig programma vanaf het eerste schooljaar. We bouwen daarbij zoveel mogelijk op de eerste taal van de leerling. Met de hulp van een Engelse leerkracht op twee dagen, en een Nederlandse leerkracht op drie dagen worden leerlingen in staat gesteld zich in beide talen te ontwikkelen. We bieden kinderen in zowel Nederlands als Engels taal aan op hun eigen niveau.

We zijn een jonge school in opbouw en u komt dan ook niet in een gespreid bedje terecht. We bieden u wel een professioneel en enthousiast team, waar u de ruimte krijgt om uw eigen verantwoordelijkheid te pakken binnen de expertise die u ons biedt. Als leerkracht op DENISE bouwt u mee aan de missie en visie van de school. U verzorgt lessen van hoge kwaliteit en u weet onze leerlingen te boeien en inspireren. U bent collegiaal, flexibel, innovatief en een meerwaarde voor onze school in opbouw.
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.