Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Gymleerkracht
Dienstverband
Tijdelijk, vast
Toegevoegd op
13 februari 2020
Eind Datum
13 maart 2020
Functie naam
Vakleerkracht Gymnastiek
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,1
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Amsterdam
Aanvang functie
1-4-2020
Organisatie
Winford Amsterdam Bilingual (Basisschool)
Website

Met ingang van heden zijn wij op zoek naar een vakleerkracht Gymnastiek.

Met ingang van heden zijn wij op zoek naar een Gymdocent voor onze tweetalige basisschool. De ideale kandidaat spreekt ook goed Engels.

Winford Bilingual
De Winford Basisschool voor Tweetalig Onderwijs is de enige school voor Primair Onderwijs in Nederland die haar leerlingen compleet onderdompelt in twee talen. Lees op onze website voor meer informatie over Winford Bilingual.

Winford Particulier Onderwijs
Al meer dan 40 jaar is Winford een gerenomeerd particulier instituut. Winford heeft scholen voor basis en voortgezet onderwijs in: Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Leiden, Rotterdam en Utrecht.

Werken bij Winford
Wie bij Winford werkt, gelooft in het succes van een school waar de persoonlijke benadering voorop staat. Onze scholen zijn kleinschalig en de lesgroepen bestaan uit maximaal twaalf leerlingen. Door het vele rechtstreekse contact voelen onze leraren en leerlingen zich sterk verbonden door een gemeenschappelijk doel.   Scholing en opleiding Op Winford ontwikkelen ook de leraren zich steeds verder. Wij vinden het belangrijk dat onze leerkrachten goed opgeleid zijn en hun competenties voortdurend blijven uitbreiden. Alleen op die manier blijft het leraarschap uitdagend en inspirerend. 

Goede arbeidsvoorwaarden
Bij Winford krijgen de medewerkers een marktconform salaris. Wij bieden goede secundaire voorwaarden, zoals een pensioenvoorziening.  Wie bij Winford werkt, gelooft in het succes van een school waar de persoonlijke benadering voorop staat. Onze scholen zijn kleinschalig  en we werken met kleine lesgroepen.
Door het vele rechtstreekse contact voelen onze leraren en leerlingen  zich sterk verbonden door een gemeenschappelijk doel. 
 
Vereiste deskundigheden

  • Bevoegd en bekwaam voor de te geven lessen;
  • Op de hoogte van en een visie op de recente onderwijskundige ontwikkelingen in het onderwijs;
  • Voorgenomen beleid om kunnen zetten in concrete instrumenten.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.