Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
gymleraar
Dienstverband
Tijdelijk, vast
Toegevoegd op
14 januari 2020
Eind Datum
14 februari 2020
Functie naam
Vakleerkracht Gymnastiek
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,5
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Amsterdam
Aanvang functie
z.s.m.
Loon indicatie
conform cao
Organisatie
Dr. Rijk Kramerschool
Website

verzorging gymlessen gr. 3 t/m 8, eventueel in overleg uit breiden met uren gymlessen gr. 1-2

De Dr. Rijk Kramerschool in Amsterdam zoekt een gymleraar

We zoeken enthousiaste collega’s die elke dag weer het beste uit leerlingen weten te halen. Je kunt goed organiseren en bent zelfstandig en flexibel. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en je bent pedagogisch sterk. Verder herken jij jezelf in
de volgende vereisten:

  • Je beschikt over een ALO-diploma of een PABO diploma met aantekening gym
  • Je hebt een flexibele instelling
  • Ervaring is een pré maar niet noodzakelijk. Wanneer je recentelijk bent afgestudeerd als vakleerkracht nodigen we je ook van harte uit om te solliciteren.

In deze functie geef je gymles aan kinderen uit groep 3 tot en met 8. Je begeleidt leerlingen en levert een bijdrage aan de voorbereiding en ontwikkeling van het onderwijs. Je bent onderdeel van de vakgroep bewegingsonderwijs AMOS.  

Interesse?
Meem contact op met Henk Helder 020-6820837 of henk.helder@amosonderwijs.nl

De Dr. Rijk Kramerschool is een basisschool met twee locaties, aan de rand van de Jordaan in de Hugo de Grootbuurt, waar eigentijdse opvattingen over onderwijs aan kinderen van vier tot twaalf jaar zo goed mogelijk in praktijk worden gebracht. De kindgerichte werkwijze vraagt van de leerkrachten veel onderling overleg. Wij geven onderwijs aan jonge leerlingen vanuit onze visie op ontwikkelingsgericht werken. In de bovenbouw werken we meer programmagericht met zoveel mogelijk aspecten van adaptief onderwijs, waarbij we rekening houden met de verschillen tussen leerlingen. Bij dit alles bevorderen wij vooral het zelfvertrouwen en het ervaren van eigen competentie van kinderen. Door het onderwijs op onze school willen we bereiken dat alle leerlingen, aansluitend op hun mogelijkheden, optimale leerresultaten behalen. Essentieel is ook de samenwerking met de ouders. Deze draagt bij tot het saamhorigheidsgevoel dat kenmerkend is voor onze schoolgemeenschap. Dankzij deze wederzijdse samenwerking kan naast kwalitatief goed onderwijs veel extra’s geboden worden in de vorm van projecten en andere schoolevenementen.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.