Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Harbour Bilingual – Leerkracht bewegingsonderwijs
Dienstverband
Toegevoegd op
6 november 2020
Eind Datum
6 december 2020
Functie naam
Vakleerkracht Gymnastiek
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,8 fte
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Rotterdam
Loon indicatie
conform CAO-PO
Organisatie
Harbour ISBR
Website

Harbour ISBR uit Rotterdam zoekt een Harbour Bilingual – Leerkracht bewegingsonderwijs per

Ons verhaal

Stichting BOOR draagt zorg voor kwaliteit in het onderwijs. (speciaal) Basisonderwijs, voortgezet onderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs in Rotterdam en omstreken. Ongeveer 75 scholen vallen onder onze stichting, waaronder OBS Harbour Bilingual.

Harbour Bilingual

Harbour Bilingual is een innovatieve startende school (groep 1 t/m 7) die 30 tot 50% van het onderwijs in het Engels aanbiedt. Wij zijn op zoek naar een gymleerkracht die van 1 maart tot 16 juli ons bewegingsonderwijs kan verzorgen.

Wat heeft de Harbour Bilingual jou te bieden?
  • Wij bieden een professionele en collegiale omgeving.
  • Een werktijdfactor van 0,8 verdeeld over de maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag.
  • Geweldige leerlingen van de groepen 1 t//m 7.
  • De school beschikt over een eigen gymzaal en speelzaal.
  • Onderwijs dat, vanaf groep 1, volledig tweetalig aangeboden wordt. Dit betekent dat de (gym)lessen zowel in het Nederlands als in het Engels gegeven wordt.

Wat neem je mee?
  • Een relevante opleiding tot leraar bewegingsonderwijs
  • Naast goed onderwijs voor elke leerling op onze school verwachten we dat je actief bijdraagt en deelneemt aan de ontwikkeling in de school. Wij begeleiden je als je start bij ons op school. De collega’s zijn graag bereid te helpen bij vragen;
  • Een goed niveau van het Engels.
  • Een professionele houding en een positieve inzet!

Hoe ziet jouw sollicitatieproces er uit?

Zie jij aansluiting met ons verhaal? Enthousiast of nieuwsgierig geworden? Leuk!
Voor informatie of vragen kun je bellen met de locatie directeur Xandra Pieters (0649916329).Wil je direct solliciteren? Stuur dan je C.V. en motivatie naar: sollicitatie@stichtingboor.nl. Vragen over het proces kun je richten aan: Joyce Verschuur (Corporate recruiter) via 06-57166942.

Nadere informatie en solliciteren:

In totaal heeft BOOR zo'n 75 openbare scholen in het (speciaal) basisonderwijs, het (voortgezet) speciaal onderwijs en het voortgezet onderwijs in Rotterdam en omgeving. Iedere school heeft zijn eigen profiel en karakter. Dit betekent dat wij voor ieder kind een passende school hebben. Wij vergroten de kansen van onze leerlingen in Rotterdam en omgeving. Dit doen wij door niet alleen te focussen op maximale onderwijsresultaten, maar ook door de talenten van de kinderen in de meest brede zin te ontwikkelen. Een stevige basiskennis van taal en rekenen en goede sociale vaardigheden zijn hierbij onmisbaar. De fundamentele rechten en plichten van kinderen nemen bij ons een bijzondere plaats in en met name het Verdrag inzake de rechten van het kind. Kinderen hebben recht op een zorgzame samenleving die naar ze om kijkt, voor ze zorgt en optimale kansen biedt. Kinderen hebben naast deze rechten ook plichten. Bij ons betekent dit dat zij medeverantwoordelijk zijn voor hun leerproces. Op basis van de identiteit en kernwaarden stelt BOOR grenzen aan gedrag van leerlingen en hun ouders. Wij leren onze leerlingen om betrokken te zijn bij de wereld om hen heen. Zo worden de leerlingen wereldburgers en zien zij dat verschillen tussen mensen kansen zijn en geen bedreiging. Respect is daarom een belangrijke waarde binnen onze scholen. De leerlingen worden voorbereid op een zelfstandige positie in de maatschappij waarbij zij zelf verantwoordelijkheid kunnen dragen. Om dit te bewerkstelligen werkt BOOR nauw samen met maatschappelijke partners die betrokken zijn bij de ontwikkeling van kinderen. Onze scholen zijn een uitdagende leeromgeving. Ook stimuleren wij dat onze scholen een ontmoetingsplaats vormen voor ouders, wijkbewoners en maatschappelijke instanties. De medewerkers op onze scholen zijn professionals en geven leiding aan het ontwikkelingsproces van de leerlingen. BOOR creëert een omgeving waar medewerkers zich maximaal kunnen richten op de talentontwikkeling van de kinderen. Zij maken het verschil voor de ontwikkelingskansen van kinderen. Daarom investeren wij in hun professionaliteit, gezondheid, welzijn en betrokkenheid. Wij vinden het erg belangrijk dat de kwaliteit van het onderwijs zo hoog mogelijk is. Daarom is er een kwaliteitsprofiel opgesteld voor de scholen. De scholen werken daarmee voortdurend en gestructureerd aan de kwaliteit van het onderwijs.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.