Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
HR-adviseur beleid
Dienstverband
Toegevoegd op
22 september 2020
Eind Datum
2 oktober 2020
Functie naam
Personeel en Arbeid
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,5 - 0,6 fte
Plaats
Den Helder
Organisatie
ROC Kop van Noord-Holland
Website

ROC Kop van Noord-Holland uit Den Helder zoekt een HR-adviseur beleid per

De ondersteunende diensten van ROC Kop van Noord-Holland en Scholen aan Zee werken samen op basis van Shared Services. Dit is ook het geval voor de afdeling HR. Met een team van 13 medewerkers verzorgen wij de volledige HR-dienstverlening voor onze beide
scholen.

Wij zijn op korte termijn op zoek naar een

HR adviseur met het aandachtsgebied beleid
(projectaanstelling vooralsnog voor één jaar met mogelijkheid tot verlenging)

Heb jij lol in het ontwikkelen van vernieuwend HR-beleid voor twee dynamische organisaties? Ben je goed in het maken van plannen en zorgen dat ze worden geïmplementeerd? Weet je hoe je mensen kunt overtuigen van jouw ideeën? Dan is deze baan jou op het lijf
geschreven!

Functieomvang
0,5 – 0,6fte

Functieomschrijving
Met jouw vakkennis werk je concreet aan de ontwikkeling en implementatie van HR-beleid binnen de kaders van de strategische doelen van Scholen aan Zee en het ROC. Voorbeelden hiervan zijn: het actualiseren van het functiebouwwerk, vrijwilligersbeleid, introductiebeleid
en strategische personeelsbeleid. Voor en met onze 880 professionals ga je aan de slag. Ook schrijf je mee aan het (sociaal) jaarverslag.
Je werkt nauw samen met de HR-adviseurs en fungeert als rechterhand van het hoofd HR. Je draagt op deze manier bij aan de omstandigheden en randvoorwaarden waaronder talent zich kan ontwikkelen en daarmee het verhogen van de onderwijskwaliteit.

Wat zoeken wij? 
Je hebt een afgeronde HR-relateerde opleiding op hbo-niveau met enige jaren relevante werkervaring.  Je bent bekend met HR-processen en instrumenten, bij voorkeur binnen de onderwijssector. Je kunt conceptueel denken maar kunt dit ook omzetten in concrete acties.
 Je beschikt over een zeer goede beheersing van de Neder­landse taal en hebt een “vlotte pen”. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je bent proactief, organisatiesensitief en dienstverlenend.

Wat bieden wij?
Wij bieden een leuke uitdagende functie in een klein en persoonlijk team waar naast hard werken ook plezier en humor belangrijk zijn. Deze functie wordt vooralsnog ingevuld voor een jaar met een mogelijkheid tot verlenging.
De functie is ingedeeld in schaal 10 conform de vigerende CAO-mbo. Daarnaast bieden wij een ruime vakantieregeling en een goede eindejaarsuitkering. 

Het ROC Kop van Noord-Holland verzorgt beroepsonderwijs, cursussen en trainingen voor bedrijven en particulieren in het noordelijke gedeelte van de provincie Noord-Holland. Met meer dan 450 medewerkers verzorgen wij ieder jaar onderwijs voor zo’n 5.000 studenten en cursisten. Dat doen we vanuit verschillende vestigingen in Den Helder en Schagen. Stuk voor stuk centraal gelegen en goed bereikbaar. Zo zijn we altijd dichtbij.

Samenwerking in plaats van concurrentie
Het ROC Kop van Noord-Holland is in 1993 ontstaan uit een fusie tussen verschillende onderwijsinstellingen op het gebied van beroepsonderwijs, volwasseneneducatie en vormingswerk in Den Helder, Schagen, Middenmeer en Den Burg. Aanleiding voor deze fusie was de realiteit van een versnipperd onderwijsaanbod in relatie tot het in die jaren door de overheid gevoerde bezuinigingsbeleid op het gebied van onderwijs. De onderwijsinfrastructuur in Noord-Holland dreigde aangetast te worden, iets wat alleen kon worden tegengegaan door bundeling van krachten. De vorming van één regionaal opleidingscentrum was het antwoord op deze ontwikkelingen. Op deze manier bleven zoveel mogelijk opleidingstrajecten voor de regio behouden. Samenwerking in plaats van concurrentie is een goede zet gebleken en dat geldt tot op de dag van vandaag.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.