Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
HR Adviseur, Houten, 0,9 fte
Dienstverband
tijdelijk
Toegevoegd op
20 augustus 2019
Eind Datum
19 oktober 2019
Functie naam
Stafmedewerker
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,9 FTE
Provincie
utrecht
Plaats
Houten
Loon indicatie
schaal 11
Organisatie
Wellantcollege Houten vmbo
Website

Wellantcollege Houten vmbo uit Houten zoekt een HR Adviseur, Houten, 0,9 fte per

De wereld om ons heen verandert in een razendsnel tempo. Klimaat, energie, water, voeding en welzijn van mens en dier zijn grote en dringende vraagstukken voor onze planeet. Technologie, digitalisering en robotisering bieden mogelijke oplossingen. Internationaal – van bedrijfsleven tot overheid tot wetenschap – groeit de behoefte aan een nieuwe generatie vakmensen die de wil, kennis en vaardigheden hebben om ons leven en onze leefomgeving te verbeteren. Nederland loopt hierin voorop als kweekvijver van talent. Welkom bij Wellant! Met 175 opleidingen, 32 locaties en 4800 stagebedrijven in binnen- en buitenland staan onze 1300 docenten en medewerkers klaar om de aanstormende generatie vakmensen een plek in die nieuwe samenleving te geven. Wellantcollege is de grootste vmbo- en mbo-opleider van Europa in voeding, klimaat en welzijn van mens en dier. Met een soepele doorstroom tussen beide opleidingen. Wij staan voor modern, gevarieerd onderwijs: van koken tot urban green development, en van gezonde dieren tot watermanagement. Met alle aandacht voor de persoonlijke groei en talenten van iedere leerling en student. Met kleinere scholen, waar iedereen elkaar kent en bedrijfsleven, regio en ouders actief samenwerken. En met een veelzijdige aanpak, waarin docenten, studenten en leerlingen samen die nieuwe wereld van nu en morgen verkennen en verbeteren. Wellant. Welbewust beter.

Voor de afdeling HRD in Houten zijn wij op zoek naar een HR adviseur.

Wil jij graag in het onderwijs actief zijn en ben je toe aan de volgende stap in je HR carrière? Met jouw brede kennis van HR kan jij hier het verschil maken en bijdragen aan de verdere ontwikkeling van Wellantcollege. Zet de stap en reageer op de vacature HR adviseur bij Wellantcollege in Houten.

Werkzaamheden

Dit is je uitdaging

Binnen de unit HRD zijn wij op zoek naar een HR Adviseur. Als HR Adviseur kom je te werken in een team dat bestaat uit 12 collega’s. In deze rol, als HR Adviseur, ben je bezig met alle facetten van HR. De Wellantcollege hoofdlocatie bevindt zich in Houten maar jij draagt samen met het HRD team ook zorg voor de schoollocaties. Daarnaast houdt de afdeling zich bezig met het aantrekken, behouden en ontwikkelen van de juiste medewerkers om ervoor te zorgen dat we als organisatie continue kunnen blijven groeien. Je komt te werken in een veranderende en dynamische omgeving, waarin je voor het management en de locaties een echte gesprekspartner bent. Je adviseert op het gebied van o.a. organisatieontwikkeling, personeelsontwikkeling, arbeidsvoorwaarden en werving & selectie.

Hoofdtaken en verantwoordelijkheden

 • Toezien op de juiste naleving van wet- en regelgeving, cao, HR beleid en contracten;
 • zorgdragen voor een volledige en correcte verwerking van de HR-administratie;
 • zorgen voor een effectieve en efficiënte werving en selectie procedure. Je vervult hierin een actieve rol;
 • informatie aan potentiele medewerkers en medewerkers verstrekken;
 • onderhouden van contacten met onze locaties, andere onderwijsinstellingen, intermediairs, trainers en opleidingslocaties.
 • actieve bijdrage leveren aan het verbeteren van (administratieve) HR-processen.

Jouw profiel

Als zelfstandige HR adviseur heb jij een frisse blik op het vakgebied. We zoeken iemand die secuur is, werkzaamheden goed kan plannen en een flinke portie humor heeft. Je vindt het fijn als dingen goed zijn geregeld en vastgelegd. Bovendien deins jij niet terug van een beetje hectiek die hierbij komt kijken, hier ga jij juist flexibel mee om. Daarnaast herken je jezelf in onderstaand profiel:

 • Hbo werk- en denkniveau met een gerichte opleiding op het gebied van HRM;
 • enkele jaren ervaring op het gebied van HRM/HRD;
 • ervaring in het projectmatig werken;
 • ervaring met administratieve procedures;
 • resultaatgericht ingesteld, proactief en gericht op samenwerken;
 • ervaring met het werven van medewerkers, daarbij is werving via sociale media jou niet vreemd.

Bijzonderheden

 • functieomvang: 0,9 fte, 5 dagen in de week
 • startdatum: oktober-november 2019, in overleg af te stemmen;
 • bereikbaarheid: jouw werkplek is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf bijvoorbeeld Utrecht, Amsterdam en Leiden zijn er goede verbindingen naar station Houten. De bushalte is voor de hoofdingang van het kantoor. Het treinstation is op 150 meter loopafstand. Kom je met de auto naar kantoor? Geen probleem, er is gelegenheid om vrij te parkeren op eigen terrein.

Wat bieden wij

Op de functies bij Wellantcollege is de cao MBO van toepassing. Deze functie is ingeschaald in schaal 11. Wellantcollege heeft een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket en besteedt veel aandacht aan de professionele ontwikkeling van zijn medewerkers. Er is een breed scala aan opleidingsmogelijkheden. Meer weten over de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bij Wellantcollege? Kijk dan onder Arbeidsvoorwaarden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature door bemiddelaars wordt niet op prijs gesteld.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.