Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
HR medewerker
Dienstverband
Tijdelijk, vast
Toegevoegd op
6 oktober 2020
Eind Datum
25 oktober 2020
Functie naam
Personeelsfunctionaris
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,7
Provincie
utrecht
Plaats
BREUKELEN
Aanvang functie
01-12-2020
Loon indicatie
8
Organisatie
Stichting voortgezet onderwijs 'De Vechtstreek'
Website

Interessante startersfunctie voor een net afgestudeerde HR professional

Je bent verantwoordelijk voor de administratieve verwerking in Afas van indiensttredingen en personeelsmutaties, beantwoordt vragen over de CAO-VO, houdt verlofoverzichten bij, verwerkt zwangerschaps- en ouderschapsverloven, registreert verzuim en maakt
rapportages.

Als startende HR medewerker leer je zo de basis van het HR werk goed kennen en kun je je – in overleg en samenwerking met de senior HR adviseur – verder ontwikkelen naar taken op tactisch- en strategisch niveau en hier relevante ervaring mee opdoen. 
 

Je hebt een afgeronde HBO (HR) opleiding, je bent zakelijk, nauwkeurig en doelgericht en zeer dienstverlenend ingesteld. Ervaring met Afas is een pre.

Het betreft een oop-functie in schaal 8 voor 0,7 fte.

Stichting voortgezet onderwijs 'De Vechtstreek' bestaat sinds 1 januari 2010. Onder de Stichting vallen twee scholen voor voortgezet onderwijs, de Regionale Scholengemeenschap (RSG) Broklede in Breukelen en de Mgr. A.E. Rientjes Mavo in Maarssen. Op onderwijskundig gebied vindt samenwerking plaats tussen de beide scholen.

Stichting voortgezet onderwijs 'De Vechtstreek' heeft als doel het geven van openbaar onderwijs op RSG Broklede, waarbij onderwijs wordt geboden voor havo, havo-vwo en vwo en tweetalig havo en tweetalig vwo. De Mgr. A.E. Rientjes Mavo biedt katholiek onderwijs en staat als vmbo-tl school bekend, om haar sterke structuur en zorgaanbod.

 

 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.