Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Instructeur 1.0 WTF 07120113
Dienstverband
Toegevoegd op
13 november 2020
Eind Datum
31 juli 2021
Functie naam
Open vacature
Niveau
HBO
Aantal uur per week
1,0
Plaats
Bergen op Zoom
Aanvang functie
13-11-2020
Organisatie
OMO Scholengroep Bergen op Zoom e.o.
Website

OMO Scholengroep Bergen op Zoom e.o. uit Bergen op Zoom zoekt een Instructeur 1.0 WTF 07120113 per 13-11-2020

Instructeur techniek 1.0 wtf

ZuidWestHoek College te Ossendrecht
Sterk in ontwikkeling!

Is metaalbewerking jouw specialisatie en heb je passie voor het vmbo onderwijs? Dan ben je vast de instructeur die wij zoeken!

De functie
Voor deze functie zoeken we een enthousiaste collega met een opleiding tot instructeur in het VO of vergelijkbaar en met een voorliefde voor onze doelgroep en het vak techniek (aandachtsveld metaal). De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het overdragen van kennis en vaardigheden binnen door de docent aangegeven kaders. Je werkt samen met collega’s waarvan minimaal 1 docent op het zogenaamde techniekplein. Je neemt deel aan (vak) overleg van docenten en instructeurs.

Van onze nieuwe collega verwachten we:
• Een instructeursopleiding in het VO of vergelijkbaar of in opleiding hiertoe;
• Je hebt ervaring in het geven van metaalbewerking in het VMBO;
• Een professional die voorbeeldgedrag laat zien;
• Enthousiasme om te werken in een innoverende omgeving;
• Oog voor de individuele leerling en zijn/haar kwaliteiten.

Wat mag je van ons verwachten:
Een benoeming als instructeur (schaal 8) per 1 januari 2021 voor de duur van een jaar. Na dit jaar kan dit contract bij gebleken geschiktheid en voldoende formatieruimte worden verlengd. Je ontvangt een marktconform salaris volgens de onderwijs cao. Inschaling is afhankelijk van je competenties, opleiding en werkervaring.

Onze school:
Het ZuidWestHoek College is een school voor mavo en voorbereidend mbo, gelegen in het groenste stukje van Ossendrecht. Bij ons op school kent iedereen elkaars naam, hebben we oog voor het individu en bieden we waar mogelijk maatwerk.
Onze slogan ‘Sterk in ontwikkeling’ doen we eer aan door continu te kijken naar innovatiemogelijkheden, waarbij we prioriteit nummer één (goed onderwijs voor onze leerling) nooit uit het oog verliezen. Dit schooljaar zijn we in de brugklassen gestart met een nieuw onderwijsconcept. In dit concept krijgen de leerlingen naast AVO-vakken o.a. Project Onderwijs voor een groot gedeelte in de week. Tevens werken en leren leerlingen en docenten middels een Chromebook.
Op onze school wordt gewerkt in teams en secties en heerst een collegiale sfeer. De school is uniek in het aanbieden van colleges die nauw aansluiten bij de interesses van de leerling; zo hebben we een Drone-, Mountainbike-, Voetbal-, Dans- en Paardrijcollege.

Onze school is onderdeel van de OMO Scholengroep Bergen op Zoom e.o.; een sterke onderwijsspeler in de regio. De organisatie kenmerkt zich door kleinschaligheid, kwaliteit van onderwijs en leerlingbegeleiding.
Op haar beurt is de scholengroep onderdeel van Vereniging Ons Middelbaar Onderwijs (OMO) in Tilburg; een vereniging van scholen voor voortgezet onderwijs in voornamelijk Noord-Brabant. De scholen kennen een aanbod van gymnasium tot en met praktijkonderwijs.

Wil je meer weten?
Bezoek dan vooral de websites www.zuidwesthoekcollege.nl en www.omo.nl voor meer informatie. Als je daarna nog vragen hebt, kun je contact opnemen met Guus Haelermans (directeur) via g.haelermans@zuidwesthoekcollege.nl.

Geïnteresseerd?
Hebben we je weten te interesseren? Solliciteer dan via www.omo.nl, op deze website kun je je motivatiebrief en CV uploaden. Solliciteren kan t/m 26 november 2020. Sollicitaties via mail worden niet in behandeling genomen.

OMO Scholengroep Bergen op Zoom e.o.
De OMO Scholengroep Bergen op Zoom e.o. bestaat uit vier vestigingen: het Mollerlyceum en de ZoomMAVO te Bergen op Zoom, het ZuidWestHoek College te Ossendrecht en 't Ravelijn te Steenbergen. De scholengroep is een sterke onderwijsspeler in de regio en profileert zich als kansenschool. Het onderwijsaanbod bestaat uit breed vmbo, havo, atheneum en gymnasium.
Kenmerkend zijn de kleinschaligheid van de organisatie en de kwaliteit van onderwijs en leerlingbegeleiding. Alle 2000 leerlingen binnen de OMO Scholengroep Bergen op Zoom e.o. krijgen ‘onderwijs op maat’.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.