Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Instructeur Electrotechniek
Dienstverband
Toegevoegd op
15 oktober 2020
Eind Datum
18 november 2020
Functie naam
Instructeur (MBO)
Niveau
HBO
Aantal uur per week
1,0000
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Leiden
Aanvang functie
15-10-2020
Organisatie
mboRijnland
Website

mboRijnland uit Leiden zoekt een Instructeur Electrotechniek per 15-10-2020

Instructeur Elektrotechniek

Heb jij een technische achtergrond en weet jij onze studenten te enthousiasmeren voor je vak? Bij MBO College Techniek & ICT zijn wij op zoek per 1 december naar een Instructeur met ruime technische ervaring.

**Wat ga je doen?**

Als instructeur assisteer en ondersteun je de docenten bij de lesgevende taak en het begeleiden van studenten in de (praktijk) vakken Niveau 2. Daarnaast begeleid je studenten zelfstandig in kleine groepjes. En je beschikt over voldoende kennis en natuurlijk overwicht om zelfstandig een klas aan het werk te zetten. Met jouw kennis – en ervaring in de elektrotechniek en mechatronica weet je wat er nodig is in een praktijklokaal, je beheert deze en hebt contacten met leveranciers om de lokalen in top conditie te houden. Met jouw inzet zorg je dat onze studenten worden opgeleid met de nieuwste ontwikkelingen op hun toekomstige vakgebied.

**Overige taken:** 

– Het verrichten van administratieve taken zoals presentielijsten bijhouden en magazijnbeheer;
– Reparaties aan apparatuur verrichten;
– Bestellingen voor de afdeling doen en afhandelen;
– Het mee helpen opruimen van de praktijkhallen /- lokalen.

**Wat vragen wij?**

– Je hebt bij voorkeur ervaring als instructeur techniek, met name actuele ervaring in elektrotechniek;
– Je hebt minimaal een mbo niveau 4 opleiding in een technische richting bij voorkeur electro ( mechatronica) of gelijkwaardig aangevuld met een instructeursdiploma mbo;
– Je maakt makkelijk contact met studenten, weet als geen ander een veilig en gestructureerde leeromgeving te creëren en hebt passie voor onze studenten en de opleiding;
– Je kunt omgaan met (digitale) leeromgevingen en bent ICT vaardig;
– In de avond les geven is voor jou ook geen probleem.

** Wat bieden wij?** 

Collega’s die net als jij gáán voor onze studenten. Daarnaast kun je rekenen op een salaris van maximaal € 3.916 bruto per maand bij een volle werkweek (schaal LB, cao mbo). Wij bieden een tijdelijke aanstelling die wij bij gebleken geschiktheid en gelijkblijvende omstandigheden graag voortzetten. Bovendien is jouw ontwikkeling voor ons een prioriteit. Met de mboRijnland academie blijf je jezelf verbeteren, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk. Onze interne en externe trainers helpen je graag het maximale uit je werk te halen. Als je extra cursussen of trainingen nodig hebt, zijn daar volop mogelijkheden voor.

**Daarnaast bieden wij:**

– 8,33% eindejaarsuitkering; 
– Bijdrage van 70% aan de pensioenpremie;
– De mogelijkheid om binnen redelijkheid je werk flexibel te plannen; 
– 31 vakantiedagen per jaar bij een fulltime aanstelling; 
– Bijdrage aan de ziektekostenverzekering, ook de aanvullende;
– Een laptop volgens onze BYOD-regeling; 
– Een aantrekkelijke vervoersregeling bestaande uit een fietsregeling en ns-businesscard;
– Ruime scholingsfaciliteiten. 

**Meer informatie?**

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Desiree Sille, onderwijskundig teamleider MBO College Techniek & ICT , telefoon 06-49793594 of dsille@mborijnland.nl.

**Reageren?**

Zie je het helemaal zitten om te starten bij mboRijnland? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton , waar je je motivatie voor je reactie en CV kunt uploaden.  Reageren kan tot einddatum vacature. 

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd, waarbij interne kandidaten voorrang hebben in de selectieprocedure. 

**Na je sollicitatie** 

Zijn wij net zo enthousiast als jij, dan nodigen we je graag uit voor een kennismaking. Dit eerste gesprek voer je met de teamleider en een toekomstige collega. Zo leren we elkaar kennen en kunnen we je vertellen over onze organisatie.  

Wij werven graag zelf onze kandidaten, dus zonder hulp van werving- en selectiebureaus

Méér dan mbo
Ons motto is: méér dan mbo. Studenten leren bij ons niet alleen een beroep. Ze ontwikkelen zich ook persoonlijk en leren hun eigen weg in de samenleving te vinden. We bieden excellente leertrajecten en keuzevakken aan. Bovendien geven we naast middelbaar beroepsonderwijs ook cursus­sen en trainingen aan bedrijven en instellingen. Ook kun je bij ons terecht voor voortgezet algemeen volwassenenonderwijs (vavo). Wij geven studenten de kans om zich vanuit hun passie en interesses te ontwikkelen.
Onze studenten hebben de toekomst.

Rijnlands denken
mboRijnland verwijst ook naar het Rijnlands denken. Vakmanschap, vertrouwen en verbinding zijn waarden die daarin voorop staan. Allereerst leiden we studenten op tot echte vakmensen, iedere dag weer. We vertrouwen daarbij op hun ambities en talenten. Ook geloven we in ons eigen vakman­schap. We hebben ruim 1.700 collega’s met een schat aan ervaring en vakken­nis. Met die expertise zorgen we dat studenten zich verder ontwikkelen. Dat doen we samen met anderen. Want in verbinding kun je ontwikkelen.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.