Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Instructeur Mobiliteit en Transport
Dienstverband
tijdelijk
Toegevoegd op
17 september 2018
Eind Datum
21 september 2018
Functie naam
Mobiliteit en voertuigen
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,2 fte
Provincie
gelderland
Plaats
Barneveld
Aanvang functie
01-08-2018
Loon indicatie
LB, LC of LD
Organisatie
De Meerwaarde
Website

De Meerwaarde uit Barneveld zoekt een Instructeur Mobiliteit en Transport per 01-08-2018

M&T (Mobiliteit en Transport)
Voor het nieuwe schooljaar zijn wij op zoek naar een enthousiaste instructeur Mobiliteit en Transport voor 0,2 fte.
Bij het profiel M&T worden de vakgebieden voertuigentechniek en transport & logistiek aangeboden.
De afdeling techniek is volop in beweging. De afdelingen voertuigentechniek en transport en logistiek zijn het afgelopen jaar gestart met een nieuwe structuur die landelijk bekend staat onder de naam M&T. Binnen het profiel M&T komen verschillende facetten
van voertuigentechniek en transport en logistiek aan de orde. Op onze school hechten wij er waarde aan dat leerlingen de keuze hebben om zich verder te kunnen specialiseren in één van deze 2 richtingen.
In het profiel M&T draag je bij aan de ontwikkeling van nieuwe programma’s en geef je invulling aan een opleiding die aansluit bij het bedrijfsleven en het mbo.
De Meerwaarde is een prachtige school waar je volop de kans krijgt je verder te ontwikkelen. Er heerst een positieve teamgeest en nieuwe collega’s worden goed begeleid.
 
Profiel
Je bent iemand die het een uitdaging vindt om met jeugd tussen 12 en 17 jaar aan de slag te gaan en stelt daarbij het kind voorop. Verder beschik je over goede kennis van voertuigentechniek en/of transport en logistiek en ben je eventueel bereid een tweedegraads
bevoegdheid te halen. Je bent in staat leerlingen in een veilige werkomgeving houvast en structuur te bieden. Je draagt zorg voor een overzichtelijke, ordelijke en taakgerichte sfeer in je groep of klas en levert een professionele bijdrage aan een goed pedagogisch
en didactisch klimaat op de school, aan een goede onderlinge samenwerking en aan een goede schoolorganisatie.
 

De Meerwaarde is een protestants-christelijke school, gevestigd in een modern gebouw met geweldige faciliteiten. Leerlingen en docenten werken op leerpleinen en in moderne praktijkruimtes. Wij werken veel samen met het bedrijfsleven.
Wij bieden docenten en onderwijs-ondersteunend personeel een moderne en plezierige werkomgeving. Daarnaast heeft De Meerwaarde als werkgever heel wat te bieden:

 • De Meerwaarde kent een uniek taakbeleid. Wij zetten ieder in zijn of haar kracht.
 • De Meerwaarde biedt haar medewerkers veel mogelijkheden om te groeien en/of een studie te volgen. Ontwikkelingsmogelijkheden voor docenten zijn er langs drie lijnen: de pedagogisch didactische lijn, de begeleidende lijn of de management lijn.
 • Alle personeelsleden hebben een persoonlijk actieplan en alle teams een teamplan.
 • Wij bieden (nieuwe) medewerkers passende begeleiding. De introductieperiode van docenten bestaat o.a. uit: begeleiding door een coach, beeldcoaching, intervisie en de training "De vijf rollen van de leraar".
 • Wij kennen beloningsdifferentiatie. Een medewerker die meer doet dan van hem of haar verwacht wordt kan in aanmerking komen voor een beloning

Medewerkers herkennen zich in onze kernwaarden:

 • Duidelijk, afspraak is afspraak – helder – direct
 • Dichtbij, kleinschalig – toegankelijk – betrokken
  Gedreven, proactief – motiverend – energie
  Positief, toekomstgericht – respect – optimistisch
  Samen,  zorgzaam – attent – inlevend

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.