Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Instructeur Service en onderhoud
Toegevoegd op
30 augustus 2018
Eind Datum
30 september 2018
Functie naam
Mechanische techniek
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,8 - 1,0
Provincie
Noord-Brabant
Plaats
Helmond
Loon indicatie
7 / 8 Cao MBO
Organisatie
ROC Ter AA
Website

ROC Ter AA uit Helmond zoekt een Instructeur Service en onderhoud per

Binnen het  Techniek & Technologie College zijn wij met ter versterking van het team op zoek naar een Instructeur die met name werkzaam zal zijn voor onze BOL en BBL Mechatronica opleidingen (niveau 2-4).
 
Hoe ziet je dag eruit als Instructeur?
In een industriële omgeving staan optimaal werkende installaties en bedrijfszekerheid centraal. Kwalitatieve service en onderhoud zijn daarom essentieel. Jij weet daarnaast als geen ander dat bij storingen of calamiteiten elke minuut telt en je leert onze studenten
om deze situaties niet alleen snel maar vooral ook efficiënt op te lossen. Je bent een bevlogen vakman, iemand die vol passie onze studenten begeleidt in de ontwikkeling van hun vakmanschap. Je geeft praktijkinstructies, verzorgt vakspecifieke onderdelen en
oefent vaardigheden bij studenten, zowel groepsgewijs als individueel. Dit doe je uiteraard niet alleen, maar samen met een team van betrokken docenten. Daarnaast verzorg je administratief ondersteunende werkzaamheden en zorg je dat de praktijkruimtes en de
materialen altijd goed op orde zijn.
 

Waarmee daag je ons uit?
Weet van aanpakken | Enthousiasme | Teamspeler | Sociaal en communicatief sterk
 

  • Je beschikt over aantoonbaar MBO+ niveau in een relevante richting;
  • Je hebt recente, relevante praktijkervaring vanuit het bedrijfsleven op het gebied van mechanisch onderhoud, service en storing zoeken van mechanisch en elektrotechnische installaties in de mechatronica.
  • Heb jij nog geen onderwijservaring maar wil jij wel graag jouw passie en enthousiasme voor het vak delen met onze studenten? Laat dan je gegevens achter dan nemen wij z.s.m. contact met jou op en kijken wij samen naar de mogelijkheden!

Wij helpen je bij het herkennen, ontwikkelen en benutten van je talenten en vaardigheden, zowel op vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak. Je gaat deel uitmaken van een gedreven team dat in zijn totaliteit uit circa 30 betrokken collega’s bestaat.

We bieden je in eerste instantie een jaarcontract, met uitzicht op een vaste aanstelling bij goed functioneren. De functie van instructeur is ingeschaald in schaal 7 tot 8 van de cao mbo.

ROC Ter AA is een regionaal opleidingencentrum met de hoofdvestiging in Helmond.

ROC Ter AA realiseert beroepsonderwijs, volwassenenonderwijs en algemeen vormend onderwijs.  Daarbij begeleiden wij jongeren en volwassenen naar de toekomst. Dat doen we door samen met hen de passie en het succes te zoeken in vakmanschap en werk, deelname aan de maatschappij en in ‘blijven leren’. 

De kernwaarden die ons met elkaar verbinden en waarin we elkaar herkennen, zijn: persoonlijk, kwaliteit en passie in vakmanschap. Het is onze ambitie om voor studenten en bedrijven in de regio de beste keus te zijn.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.