Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Instructeur Sportmassage gezocht!
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
17 september 2018
Eind Datum
22 oktober 2018
Functie naam
Lichamelijke opvoeding
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,2
Provincie
drenthe
Plaats
Emmen
Aanvang functie
Per direct
Organisatie
Randstad Onderwijs Emmen
Website

Randstad Onderwijs Emmen uit Emmen zoekt een Instructeur Sportmassage gezocht! per Per direct

Randstad Onderwijs Emmen zoekt een:

– Instructeur Sportmassage, 8 lesuren (donderdag), schooljaar 2018 – 2019;

Voor een MBO opleiding Sport en Bewegen zoeken wij een instructeur die sportmassage mag geven. Het betreft lessen voor het keuzedeel sportmassage wat onderdeel is van de opleiding Sport en Bewegen. Voor deze functie draag je in teamverband zorg voor het onderwijsproces
door onder andere het voorbereiden, uitvoeren en evalueren van de lessen. Je begeleidt individuele studenten en verricht overige taken in en rond het onderwijsproces.

Werkervaring in het onderwijs is een pré, werkervaring in het werkveld van fysiotherapie is een must. Daarnaast heb je aantoonbaar coachings- ervaring, een groot probleemoplossend vermogen en word je enthousiast van samenwerken in teams.
 

Wat biedt Randstad onderwijs jou?
– een salaris conform CAO MBO maximumschaal 7 (€ 1.893,- – € 2.842,- bij een volledige betrekking bruto per maand op basis van fulltime);
– een eindejaarsuitkering conform CAO MBO;
– reiskostenvergoeding conform CAO MBO.
 

Bij Randstad hebben we altijd een breed aanbod aan onderwijs vacatures. De onderwijsspecialisten zijn dagelijks opzoek naar de optimale match tussen school en docent. Zo bieden wij bijvoorbeeld vaak vacatures voor docenten Nederlands, Engels en Wiskunde. Daarbij zijn ook andere vakken zoals Economie, Natuur en Scheikunde, Verpleegkunde en Techniek vakken waarvoor er vaak mooie vacatures openstaan.

Goede docenten zijn bij Randstad aan het juiste adres vanwege het diverse vacature aanbod door het hele land en vanwege de onderwijs specialisten die elke docent van persoonlijk advies voorzien en samen met hem of haar opzoek gaan naar de school die het beste past. Ben jij opgeleid als docent en ben je benieuwd naar wat de markt op het gebied van Onderwijs te bieden heeft? Schrijf je dan in bij Randstad Onderwijs zodat wij jou kunnen bereiken als wij een perfect passende baan voor jou hebben gevonden.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.