Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Insula College Halmaheiraplein – docent Duits –
Toegevoegd op
15 november 2018
Eind Datum
3 december 2018
Functie naam
Duits
Niveau
HBO
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Dordrecht
Organisatie
Insula College locatie Halmaheiraplein
Website

Insula College locatie Halmaheiraplein uit Dordrecht zoekt een Insula College Halmaheiraplein – docent Duits – per

Het Insula College Dordrecht havo/vwo zoekt voor het schooljaar 2018 -2019 invulling voor de volgende vacature wegens ziektevervanging:

docent Duits
voor 8 lessen in havo 3

Functie eisen:
U beschikt over een tweedegraads bevoegdheid, of heeft hierop uitzicht op korte termijn. Draagt u actief bij aan de verdere ontwikkeling van het beste onderwijs voor onze leerlingen? Werkt u continu aan uw eigen professionalisering, alsmede aan die van het docententeam?
Dan nodigen wij u van harte uit te reageren op deze vacature.

Salariëring:
Voor deze functie is, afhankelijk van bevoegdheid en ervaring, een LB-functie beschikbaar.

Sollicitatie:
Uw sollicitatie met motivatiebrief en C.V. kunt u richten aan het Insula College havo/vwo, t.a.v. de adjunct-directeur, dhr. J.J. de Roon, Halmaheiraplein 5, 3312 GH Dordrecht. U dient digitaal te solliciteren. Uw sollicitatie dient uiterlijk 3 december 2018 bij ons binnen te zijn.

Het Insula College is een christelijke scholengemeenschap in Dordrecht met vmbo, mavo, havo, atheneum en gymnasium. Onze opdracht is de christelijke grondslag te vertalen naar de manier waarop wij met elkaar om willen gaan. Betrokkenheid, openheid en respect zijn daarbij de sleutelwoorden. Medewerkers, leerlingen en ouders moeten samen werken aan de invulling van die begrippen. Wij verwachten respect voor de overtuiging van anderen en van collega's vragen wij op een positieve bijdrage aan de identiteit van onze school.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.