Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Insula College havo/vwo – docent Engels 1e graad
Functie naam
Engels
Toegevoegd op
16 april 2019
Eind Datum
19 mei 2019
Niveau
HBO
Dienstverband
tijdelijk, vast
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Dordrecht
Aanvang functie
17-04-2019
Organisatie
Insula College locatie Halmaheiraplein
Website

Insula College locatie Halmaheiraplein uit Dordrecht zoekt een Insula College havo/vwo – docent Engels 1e graad per 17-04-2019

Het Insula College Dordrecht havo/vwo zoekt invulling voor de volgende vacature m.i.v. het schooljaar 2019-2020:

1. docent Engels 1e graad voor ongeveer 12 reguliere lessen

Functie eisen:
U beschikt over de geschikte bevoegdheid bij bovenstaande vacature, of heeft hierop op korte termijn uitzicht. Draagt u actief bij aan de verdere ontwikkeling van het beste onderwijs voor onze leerlingen? Werkt u continu aan uw eigen professionalisering, alsmede aan die van het docententeam?
Dan nodigen wij u van harte uit te reageren op deze vacature.

Salariëring:
Afhankelijk van bevoegdheid en ervaring.

Sollicitatie:
Uw sollicitatie met motivatiebrief en C.V. kunt u richten aan het Insula College havo/vwo, t.a.v. de adjunct-directeur, dhr. J.J. de Roon, Halmaheiraplein 5, 3312 GH Dordrecht. U dient digitaal te solliciteren via deze website. Uw sollicitatie dient uiterlijk 17 mei 2019 bij ons binnen te zijn.

Het Insula College:
Het Insula College is een open christelijke scholengemeenschap voor mavo, havo en vwo (atheneum en gymnasium) en maakt deel uit van Stichting H3O.
De havo/vwo locatie telt ruim 1100 leerlingen en is gevestigd aan het Halmaheiraplein 5 in Dordrecht. De school is goed bereikbaar per auto en per openbaar vervoer. De school ligt ook op 5 minuten fietsafstand van Dordrecht Centraal Station.
Het Insula College biedt een breed cultureel en sportief programma. De school werkt met een programma voor ICT-rijk onderwijs waarbij laptops en digitale leermiddelen in toenemende mate het onderwijs en de docenten ondersteunen en zorgen voor krachtige leeromgevingen. Alle docenten krijgen daartoe een MacBook Pro door de school ter beschikking gesteld.

Het Insula College is een christelijke scholengemeenschap in Dordrecht met vmbo, mavo, havo, atheneum en gymnasium. Onze opdracht is de christelijke grondslag te vertalen naar de manier waarop wij met elkaar om willen gaan. Betrokkenheid, openheid en respect zijn daarbij de sleutelwoorden. Medewerkers, leerlingen en ouders moeten samen werken aan de invulling van die begrippen. Wij verwachten respect voor de overtuiging van anderen en van collega's vragen wij op een positieve bijdrage aan de identiteit van onze school.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.