Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
intern begeleider
Functie naam
Intern begeleider
Toegevoegd op
15 oktober 2019
Eind Datum
13 december 2019
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,4250
Provincie
utrecht
Plaats
Baarn
Aanvang functie
per direct
Loon indicatie
L11
Organisatie
De Uitkijck
Website

ervaren intern begeleider voor 2 dagen per week

Obs Dalton De Uitkijck is per direct op zoek naar een stevige intern begeleider voor 2 dagen per week (zijnde 17 uur). Je bent in deze functie onderdeel van de school. De werkdagen zijn de dinsdag en donderdag.

Je bent een ervaren intern begeleider die een duidelijke visie heeft over kwaliteitsverbetering binnen de school. En je herkent je in de waarden van STEV.

Op dit moment is er een ervaren interim intern begeleider werkzaam op de school.

We zoeken een Intern Begeleider die de daarbijbehorende opleiding heeft gedaan en al eerder ervaring opgedaan heeft in deze functie. Ervaring met Parnassys, het opstellen van groeidocumenten en OPP’s is belangrijk. Daarnaast heb je affiniteit met Dalton
en openbaar onderwijs.
 

We bieden je een leuke school met een betrokken team en leuke kinderen!
STEV kent een eigen academie met een divers scholingsaanbod zodat jij je verder kunt doorontwikkelen. Leer wie jij kunt zijn!

STEV is sinds 2005 een organisatie voor primair openbaar basisonderwijs in de omgeving van Amersfoort. Bij STEV zijn 15 basisscholen aangesloten. Deze openbare basisscholen liggen verspreid over verschillende dorpen en gemeenten: Baarn, Barneveld, Bunschoten, Nijkerk, Soest, Scherpenzeel, en Woudenberg.

Hiermee is STEV een stichting met een brede geografische spreiding. Onze scholen variëren in omvang van 60 tot ruim 240 leerlingen. Per 1 oktober 2018 telde STEV een kleine 2000 leerlingen. Eind 2018 had STEV bijna 190 personeelsleden in dienst. Daarvan was 10% man en 90% vrouw.

De Uitkijck is een Daltonschool met zes groepen. Het schoolgebouw is vrij nieuw met veel licht en ruimte. De school werkt het komende jaar toe naar groepsdoorbrekend werken op basis van leerlijnen, waarbij hoog- en meerbegaafdheid een belangrijke plaats krijgt.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.