Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Intern Begeleider
Functie naam
Intern begeleider
Toegevoegd op
1 oktober 2020
Eind Datum
16 oktober 2020
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,4
Plaats
Rotterdam
Organisatie
Pierre Bayle 
Website

Pierre Bayle  uit Rotterdam zoekt een Intern Begeleider per

Ons verhaal

Stichting BOOR draagt zorg voor kwaliteit in het onderwijs. (speciaal) Basisonderwijs, voortgezet onderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs in Rotterdam en omstreken. Ongeveer 75 scholen vallen onder onze stichting, waaronder OBS Pierre Bayle.

OBS Pierre Bayle is een reguliere openbare school in de wijk Oud-Crooswijk. Het kenmerk van onze school is het goede, veilige leerklimaat en de prettige sfeer. Wij vinden het onze opdracht om bij ieder kind eruit te halen wat er inzit. Wij kijken niet naar groeps- en schoolgemiddelden, maar naar individuele ontwikkeling van ieder kind om zo het maximale eruit te halen.

Onze enthousiaste team zoekt een ervaren IB’er voor 2 dagen per week voor de groepen 4 t/m 8.

Je bent een ervaren ib-er die het team mee kan nemen in de voorzichtig ingezette ondersteuningsstructuur. Door middel van teambijeenkomsten en begeleidingsgesprekken werk je aan eigenaarschap bij collega’s om passend onderwijs te realiseren. Je pakt de regie in het netwerk en werkt samen met de directeur aan de onderwijskwaliteit. Je levert een directe bijdrage aan de professionalisering van onze school door planmatig te werken aan de ontwikkeling van bekwaamheid en je doet naar aanleiding van jouw uitgebreide analyse verbetervoorstellen op het gebied van zorgbeleid.

Wat heeft OBS Pierre Bayle jou te bieden?

Kwaliteit waarborgen! Dat doen we vooral in samenwerking met al onze medewerkers, waarbij jouw expertise een belangrijke bijdrage levert aan het bieden van het beste Onderwijs in Rotterdam.
Waardering! Jij helpt collega’s hun werk nog beter te doen, waardoor leerkrachten nog beter ten ijs beslagen voor de klas staan en dus kinderen de meest optimale leeromgeving kunnen bieden.
werk dat er toe doet! Want onze kinderen zijn de toekomst.

Maar er is meer:

 • Een gezellige school met leuke kinderen en een hecht team;
 • Volop afwisseling in je takenpakket;
 • Een tijdelijke aanstelling met uitzicht op een vast dienstverband en een salaris op L11 schaal (bij een fulltime aanstelling) volgens CAO PO;
 • Een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een ruime vakantieregeling en eindejaarsuitkering. Daarnaast biedt BOOR uitstekende studie- en ontwikkelingsmogelijkheden en stimuleert medewerkers om zich blijvend te professionaliseren;
 • Maar vooral een zeer uitdagende en afwisselende functie in een team binnen Stichting BOOR waar jij jouw expertise en kennis echt kan laten gelden en waarin jij jouw ambitie gestimuleerd wordt.

Wat neem je mee?

Je hart ligt bij het vooruit helpen van kinderen in een kwetsbare situatie. Je bent 2 dagen in de week beschikbaar (bij voorkeur dinsdag en woensdag) en je hebt kennis van competentie-ontwikkeling, coaching en scholingsmogelijkheden. Je weet van aanpakken en je staat stevig in je schoenen. Je bent bekend met leerstof, leerlijnen, onderwijsbehoeften en zorg en je blijft op de hoogte van onderwijskundige vernieuwingen en van relevante breed maatschappelijke ontwikkelingen in relatie tot het onderwijs op school. Inlevingsvermogen en sociale vaardigheden zijn bij jou sterk ontwikkeld. Verder ben je een motiverend en inspirerend persoon die, als het nodig is, het veranderbeleid goed weet te verdedigen. Je bent onderzoekend en je hebt ervaring met het maken van analyses op het gebied van resultaten en je weet het beste naar voren te halen bij jouw collega’s. Kennis en vaardigheden overdragen gaat jou makkelijk af en men omschrijft jou als een fijne collega.

Daarnaast:

 • Beschik je over minstens HBO werk en denk niveau;
 • Een relevante opleiding op het gebied van IB en coaching;
 • Lesbevoegdheid PO;
 • Kennis van Parnassys
 • Ben je in staat om analyses te maken op leerling- groeps- en school niveau
 • Ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent zorgbeleid

Hoe verder?
Zie jij aansluiting met ons verhaal? Enthousiast of nieuwsgierig geworden? Leuk! Voor informatie of vragen kun je bellen of appen met Joyce Verschuur (Corporate Recruiter) via: 06 – 57169642 Word jij onze nieuwe IB’er? Stuur dan je C.V. en motivatie naar: sollicitatie@stichtingboor.nl.

Nadere informatie en solliciteren:

In totaal heeft BOOR zo'n 75 openbare scholen in het (speciaal) basisonderwijs, het (voortgezet) speciaal onderwijs en het voortgezet onderwijs in Rotterdam en omgeving. Iedere school heeft zijn eigen profiel en karakter. Dit betekent dat wij voor ieder kind een passende school hebben. Wij vergroten de kansen van onze leerlingen in Rotterdam en omgeving. Dit doen wij door niet alleen te focussen op maximale onderwijsresultaten, maar ook door de talenten van de kinderen in de meest brede zin te ontwikkelen. Een stevige basiskennis van taal en rekenen en goede sociale vaardigheden zijn hierbij onmisbaar. De fundamentele rechten en plichten van kinderen nemen bij ons een bijzondere plaats in en met name het Verdrag inzake de rechten van het kind. Kinderen hebben recht op een zorgzame samenleving die naar ze om kijkt, voor ze zorgt en optimale kansen biedt. Kinderen hebben naast deze rechten ook plichten. Bij ons betekent dit dat zij medeverantwoordelijk zijn voor hun leerproces. Op basis van de identiteit en kernwaarden stelt BOOR grenzen aan gedrag van leerlingen en hun ouders. Wij leren onze leerlingen om betrokken te zijn bij de wereld om hen heen. Zo worden de leerlingen wereldburgers en zien zij dat verschillen tussen mensen kansen zijn en geen bedreiging. Respect is daarom een belangrijke waarde binnen onze scholen. De leerlingen worden voorbereid op een zelfstandige positie in de maatschappij waarbij zij zelf verantwoordelijkheid kunnen dragen. Om dit te bewerkstelligen werkt BOOR nauw samen met maatschappelijke partners die betrokken zijn bij de ontwikkeling van kinderen. Onze scholen zijn een uitdagende leeromgeving. Ook stimuleren wij dat onze scholen een ontmoetingsplaats vormen voor ouders, wijkbewoners en maatschappelijke instanties. De medewerkers op onze scholen zijn professionals en geven leiding aan het ontwikkelingsproces van de leerlingen. BOOR creëert een omgeving waar medewerkers zich maximaal kunnen richten op de talentontwikkeling van de kinderen. Zij maken het verschil voor de ontwikkelingskansen van kinderen. Daarom investeren wij in hun professionaliteit, gezondheid, welzijn en betrokkenheid. Wij vinden het erg belangrijk dat de kwaliteit van het onderwijs zo hoog mogelijk is. Daarom is er een kwaliteitsprofiel opgesteld voor de scholen. De scholen werken daarmee voortdurend en gestructureerd aan de kwaliteit van het onderwijs.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.