Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Inval Leerkracht
Dienstverband
tijdelijk
Toegevoegd op
18 oktober 2018
Eind Datum
18 november 2018
Functie naam
Groepsleerkracht
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,2-0,4
Plaats
Huizen
Aanvang functie
zsm
Loon indicatie
L11 (CAO PO)
Organisatie
Mytylschool De Trappenberg
Website

De Kleine Prins zoekt voor haar school voor speciaal onderwijs in Huizen een inval leerkracht. Ben jij degene die we zoeken voor deze uitdagende functie?

Jij draagt bij aan
een inspirerende werkomgeving in ons onderwijs vanuit een heldere visie. Jouw inzet is nodig op de EMB-afdeling, de SO- en VSO-afdeling binnen onze school. In deze functie werk je nauw samen met
een multidisciplinair team. Je bent in staat om goed aan te voelen wat er binnen de school speelt. Je kunt daarbij aandacht, structuur en duidelijkheid bieden. Je bent in staat om vorm te geven aan opbrengstgericht werken en inhoud geven aan de afspraken die
gemaakt zijn in het ontwikkelingsperspectief (OPP) van de leerling.

Wij geven jou de mogelijkheid
om met een veelzijdig, betrokken en gepassioneerd team mogelijkheden te creëren voor leerlingen met een beperking. Ons onderwijs is passend, praktisch en actief. Je hebt een veelzijdige baan waarbij er steeds gevraagd wordt om professioneel, inventief en met
humor te handelen. Geen dag is hetzelfde, je blijft jezelf ontwikkelen en er zijn uitdagingen genoeg om bij te dragen aan onze schoolontwikkeling.
 

Wij bieden

  • een veelzijdige en afwisselende baan
  • een veelzijdig, gepassioneerd team
  • salarisschaal L11 ( CAO PO)

0,2 – 0.4 fte

De Kleine Prins is een stichting voor speciaal onderwijs en voorzieningen waar de volgende organisatorische eenheden bij aangesloten zijn:
• Mytylschool Ariane de Ranitz (so en vso) in Utrecht
• Mytylschool De Trappenberg (so en vso) in Huizen
• Utrechtse Buitenschool De Schans (so) in Utrecht
• De Kleine Prins Expertisecentrum in Bilthoven
Deze organisatorische eenheden werken intensief samen om excellent onderwijs te realiseren en worden ondersteund door de medewerkers op het bestuursbureau. Bij De Kleine Prins werken ca. 395 medewerkers. Elke dag verzorgen wij onderwijs voor zo’n 600 leerlingen.

Missie
De missie vormt het fundament onder het werk van onze organisatie. Hierin wordt aangegeven wat en op welke
wijze we invulling willen geven aan kwalitatief hoogstaand onderwijs.
Wij willen een grensverleggende, trendsettende, inspirerende kennisorganisatie zijn die haar aanbod flexibel heeft georganiseerd waardoor ouders/verzorgers en leerlingen met lichamelijke beperkingen, meervoudige beperkingen en langdurige ziekten – in de leeftijd van 4 tot 20 jaar – zich aangesproken voelen. Ook willen wij dat elke school en elke medewerker zich volledig richt
op het halen van een maximaal (leer)rendement voor ieder kind ongeacht zijn begaafdheid.
Wij doen dit op basis van vraagsturing waarbij de ouder als samenwerkingspartner ondersteund wordt door het aanbieden van een totaalpakket waarmee leerlingen uit onze doelgroep op hun toekomst worden voorbereid.
Wij werken hierbij samen met revalidatiecentra vanuit het principe “één kind – één plan” met een maximale participatie van ouders en een constante kritische blik op ons eigen handelen, waarbij wij tevens zorgen voor borging, verdieping en verspreiding van de aanwezige expertise op een planmatige wijze.
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.