Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Invalkracht Praktijkonderwijs
Functie naam
Praktijkonderwijs
Toegevoegd op
27 november 2018
Eind Datum
27 december 2018
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,2 fte
Dienstverband
tijdelijk
Provincie
overijssel
Plaats
Kampen
Aanvang functie
zo spoedig mogelijk
Organisatie
Ichthus College Kampen
Website

Ichthus College Kampen uit Kampen zoekt een Invalkracht Praktijkonderwijs per zo spoedig mogelijk

Wij zoeken voor ons Praktijkonderwijs een flexibele invalkracht voor vervanging van ziekte en verlof gedurende het jaar. We zoeken hiervoor docenten met een PABO diploma, studerend voor de PABO of tweede graad Lerarenopleiding met minor Speciaal Onderwijs.
We zijn op zoek naar een docent met een warm hart voor deze doelgroep!

We zijn op zoek naar een docent met een warm hart voor deze doelgroep!

Benodigde opleiding:
PABO diploma, studerend voor de PABO of tweede graad Lerarenopleiding met minor Speciaal Onderwijs

Het betreft een tijdelijk dienstverband tot en met 31 juli 2019 voor reguliere uren (0,2 fte)
Aanvang: zo spoedig mogelijk , in ieder geval 1 maart 2018
Locatie Ichthus College Flevoweg 68: http://www.ichthuskampen.nl/

Het Ichthus College in Kampen biedt vier leerroutes: de praktijkroute (praktijkonderwijs), de vakroute (vmbo-bbl/kbl), de vhbo-route (vmbo-tl en havo) en de academische route (atheneum en gymnasium). Met deze routes wordt een doorgaande leerlijn gecreëerd naar mbo, hbo en wo. We werken daarom samen met diverse andere scholen. In ons onderwijs staat het leerproces van de leerling centraal. Het Ichthus College geeft aan ruim 1770 leerlingen onderwijs: meer dan 1250 op tl, havo en vwo, ongeveer 430 op het vmbo, 98 leerlingen in het praktijkonderwijs.

Goud in handen
Wij willen onze leerlingen helpen hun eigen zelfstandigheid vorm te geven. Daarbij nemen we de Bijbel als inspiratiebron. Wij zijn een school waarin we elkaar steunen en stimuleren, en we elkaar kunnen aanspreken op uitgangspunten en handelen. We laten ons leiden door de volgende waarden: talentontwikkeling, ontmoeting, respect voor de ander, aandacht voor zingeving, verantwoordelijk zijn voor jezelf, de ander en de samenleving. Door goed onderwijs en een inspirerend klimaat willen we bereiken dat het Ichthus College voor leerlingen, ouders en medewerkers een ‘school om van te houden’ is. Wij streven daarom naar een goede arbeidsrelatie om zo ook als werkgever de dagelijkse uitdaging waar te maken om tot de beste scholen van Nederland te behoren. Medewerkers kunnen op basis van persoonlijke belangstelling en mogelijkheden kleur geven aan hun carrière. Om dit te kunnen realiseren krijgen medewerkers onder andere steun van ons eigen begeleidingsteam.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.