Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Invalleerkracht vaste vervangingspool
Dienstverband
tijdelijk
Toegevoegd op
25 maart 2019
Eind Datum
25 mei 2019
Functie naam
Groepsleerkracht
Niveau
HBO
Provincie
flevoland
Plaats
Lelystad
Loon indicatie
L11
Organisatie
Eduvier onderwijsgroep
Website

Eduvier onderwijsgroep uit Lelystad zoekt een Invalleerkracht vaste vervangingspool per

Ben jij als onderwijsprofessional op zoek naar een uitdagende en afwisselende werkomgeving
en wil je graag in het (voortgezet) speciaal onderwijs of praktijkonderwijs aan de slag?
Dan is onze vaste vervangingspool misschien iets voor jou.

Voor de vaste vervangingspool zijn we op zoek naar
Bevoegde leerkrachten
voor het SO en VSO

Eduvier
Eduvier verzorgt speciaal onderwijs voor leerlingen in de basisschoolleeftijd en biedt leerlingen van 12 tot 20 jaar praktijkonderwijs en voortgezet speciaal onderwijs van vmbo tot en met havo/vwo-niveau. De leerlingen krijgen extra begeleiding omdat ze bijvoorbeeld
een vorm van autisme of gedragsproblemen hebben of moeite hebben met leren. Naast onderwijs realiseren we ook arbeidstoeleidingstrajecten en verzorgen we advies en begeleiding op maat voor reguliere scholen die werken met leerlingen met speciale onderwijsbehoeften.
 
De functie
Als leerkracht geef je les en begeleid je jouw leerlingen bij hun schoolloopbaan. Je maakt ontwikkelingsperspectiefplannen en voert deze uit. Ook onderhoud je contacten met ouders, scholen en instellingen en neem je deel aan diverse overleggen binnen en buiten
de school.

 

  • Je beschikt over een afgeronde PABO opleiding of lerarenopleiding, een afgeronde Master SEN is een pré.
  • Je hebt een daadkrachtige, oplossingsgerichte en zelfstandige werkhouding en uitstekende pedagogische en didactische vaardigheden.
  • Je bent bekwaam in het omgaan met gedragsproblemen.
  • Je bent in staat je leerlingen een gestructureerde leeromgeving te bieden en werkt ontwikkelings- en doelgericht.
  • Je beschikt over een daadkrachtige persoonlijkheid en bent sterk in het sturen van groepsdynamica en klassenmanagement.
  • In het contact met leerlingen, ouders, collega’s en externe specialisten komen jouw communicatieve en sociale vaardigheden goed van pas.
  • Je bent op zoek naar een uitdagende werkomgeving en wilt graag binnen het (voortgezet) speciaal onderwijs aan de slag.

Wij bieden
Wij bieden een uitdagende baan en betrokken en enthousiaste collega’s. Werken bij Eduvier betekent werken bij een professioneel lerende organisatie, die je ruime mogelijkheden biedt voor je eigen professionele ontwikkeling. In de vervangingspool werk je op
basis van een vaste werktijdfactor en kun je binnen alle scholen binnen Eduvier worden ingezet. Je ontvangt een salaris op niveau schaal L11 (max € 4.228 ) bij een volledige werkweek) conform de CAO Primair Onderwijs (SO en VSO).
 

Eduvier
Eduvier verzorgt speciaal onderwijs voor leerlingen in de basisschoolleeftijd en biedt leerlingen van 12 tot 20 jaar praktijkonderwijs en voortgezet speciaal onderwijs van vmbo tot en met havo/vwo-niveau. De leerlingen krijgen extra begeleiding omdat ze bijvoorbeeld een vorm van autisme of gedragsproblemen hebben of moeite hebben met leren. Naast onderwijs realiseren we arbeidstoeleidingstrajecten en verzorgen we advies en begeleiding op maat voor reguliere scholen die werken met leerlingen met speciale onderwijsbehoeften.
 
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.