Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Invalleraar
Dienstverband
Tijdelijk, vast
Toegevoegd op
11 februari 2020
Eind Datum
11 maart 2020
Functie naam
Groepsleerkracht
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,2-1,0
Provincie
utrecht
Plaats
Zeist
Aanvang functie
Per direct
Organisatie
WereldKidz-bureau
Website

Invalleerkrachten gezocht bij WereldKidz!

WereldKidz zoekt invalleerkrachten!
Over Wereldkidz
WereldKidz omvat 28 basisscholen en twee scholen voor speciaal onderwijs. Met in totaal circa 4.700 leerlingen en circa 550 medewerkers is WereldKidz een intensief samenwerkende onderwijsgroep met een herkenbare visie.
Onze scholen in de gemeenten Bunnik, De Bilt, Stichtse Vecht, Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal en Zeist bieden jonge mensen op weg naar volwassenheid een optimale basis voor de toekomst. WereldKidz-scholen zijn plaatsen waar nieuwsgierigheid aangewakkerd wordt
en kinderen nieuwe vaardigheden ontwikkelen. Kinderen hebben deze vaardigheden in hun latere leven nodig, in het vervolgonderwijs en voor hun verdere sociale en emotionele ontwikkeling. Zo kunnen zij volwaardig aan onze samenleving deelnemen.

Ben jij onze nieuwe collega?
Verschil maken in het onderwijs, samen met collega’s? Als leraar, onderwijsassistent of schoolleider? Dat kan bij WereldKidz. Wij zoeken innovatieve enthousiastelingen die onze missie delen: excellent onderwijs voor ieder kind. Wil jij kinderen stimuleren om
het beste uit zichzelf te halen? Hou je van samen werken én samen leren? Word dan onze nieuwe collega!

We zijn op zoek naar
Enthousiaste invalleerkrachten! Je komt net van de Pabo en je wilt je graag oriënteren, of je bent al met pensioen en je wilt je steentje bijdragen, kortom je wilt binnen WereldKidz tijdelijke invalklussen op je nemen. Wij maken graag kennis met jou. Je bent
als invalleerkracht flexibel ingesteld en houdt van afwisseling. Je hebt je Pabo diploma, of bijna.  Je bent beschikbaar voor bijvoorbeeld een zwangerschapsverlof, of voor een kortdurende vervanging van een aantal weken in een dienstverband bij WereldKidz.

Word onze nieuwe collega!
Wil je graag bij ons aan de slag? Stuur dan je CV met een korte motivatie waarin jij aangeeft waarom je de ideale collega voor ons bent en wat jouw kwaliteiten zijn. Je krijgt gegarandeerd binnen een week antwoord. 

CV met korte motivatie graag mailen naar
solliciteren@wereldkidz.nl
t.a.v. Marloes Eek
Voor meer informatie kun je contact opnemen met de recruiter van WereldKidz Marloes Eek, 06 113 79 888.
 
 

Een optimale basis voor de toekomst
WereldKidz omvat 28 basisscholen en twee scholen voor speciaal onderwijs. Met in totaal circa 4.700 leerlingen en circa 550 medewerkers is WereldKidz een intensief samenwerkende onderwijsgroep met een herkenbare visie.

Onze scholen in de gemeenten Bunnik, Odijk, Stichtse Vecht, Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal en Zeist bieden jonge mensen op weg naar volwassenheid een optimale basis voor de toekomst. WereldKidz-scholen zijn plaatsen waar nieuwsgierigheid aangewakkerd wordt en kinderen nieuwe vaardigheden ontwikkelen. Kinderen hebben deze vaardigheden in hun latere leven nodig, in het vervolgonderwijs en voor hun verdere sociale en emotionele ontwikkeling. Zo kunnen zij volwaardig aan onze samenleving deelnemen.

Voor elk kind bereikbaar
Het onderwijs van WereldKidz is voor elk kind bereikbaar en beschikbaar. Elke school geeft hier vorm aan door:

  • kinderen, ongeacht hun niveau of afkomst te leren respectvol met elkaar om te gaan;
  • kwalitatief hoogwaardig onderwijs te bieden dat aansluit bij de mogelijkheden van elk kind;
  • zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid bij de kinderen stimuleren in een uitdagende leef- en werkomgeving;
  • de kinderen kennis te laten maken met verschillende culturen.

Scholen van WereldKidz werken aan een ouderbetrokkenheid die verder gaat dan informeren: het is een andere manier van samenwerken tussen ouders en school. 
De informatie die ouders geven is voor onze leraren een belangrijke bron waaruit zij steeds opnieuw putten en die zij gebruiken om te identificeren over welke talenten en kwaliteiten de kinderen beschikken en waar een kind extra ondersteuning nodig heeft. Ouders zijn partner en voelen zich niet alleen verantwoordelijk voor hun eigen kind, maar ook voor de groep en de school. Op al deze niveaus zijn ouders betrokken

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.