Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Jij + vmbo’er = top in wiskunde
Dienstverband
Tijdelijk, vast
Toegevoegd op
22 mei 2020
Eind Datum
7 juni 2020
Functie naam
Wiskunde
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,6 - 0,7
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Hilversum
Aanvang functie
1-8-2020
Loon indicatie
afhankelijk van je ervaring
Organisatie
Hilfertsheem College
Website

Hilfertsheem College uit Hilversum zoekt een Jij + vmbo'er = top in wiskunde per 1-8-2020

Jij + onze leerlingen = top in wiskunde! 
 
Afrekenen in een winkel, een hoek van 45 graden verstek zagen, hoeveel eieren gaan er in een omelet voor 2 personen, enz. Wiskunde is een onmisbare basis voor iedereen. Ben jij zo’n leraar die het geweldig vindt om vmbo’ers rekenen en wiskunde te leren? Die
met praktische voorbeelden, aantrekkelijke oefeningen, aandacht en ambitie bereikt dat ze goede resultaten gaan behalen? Dan ben je van harte welkom als onze nieuwe docent rekenen en wiskunde voor de onderbouw. 
 
We bieden je een baan van 0,6-0,7 fte aan in een goed lopende brede beroepsgerichte vmbo/mavo-school in Hilversum. Aan het Hilfertsheem College geven we veel individuele aandacht aan onze leerlingen. Differentiatie in de klas en coachen op kracht vinden we
belangrijk. Je gaat deel uitmaken van een vakgroep met nog 6 andere collega’s. Zij zullen samen met de docentcoaches en de mentoren je snel wegwijs maken in onze school. Wij geloven in een goede begeleiding om tot een sterk team te komen.

Wij verwachten van jou dat je een bijdrage levert aan de ontwikkeling van je eigen vakgebied en daarnaast ook de verbinding legt met collega’s van andere vakgebieden. Je bent praktisch en kan jouw vakgebied op een toegankelijke manier vertalen naar de dagelijkse
belevingswereld en de beroepsrichtingen van onze leerlingen. 

Heb je interesse? Upload dan je cv en motivatie via de knop Solliciteren. Uitsluitend kandidaten die zich langs deze weg aanmelden worden in de procedure opgenomen. 

Heb je eerst vragen? Je kunt ze stellen aan Marie-Trees Meereboer, adjunct-directeur, via m.meereboer@hilfertsheem.nl. 
 

 
What do you want to do ?

New mail

Je bent tweedegraads bevoegd docent Wiskunde of aan het einde van je opleiding. 
Het is fijn als je al eerder hebt lesgegeven aan vmbo-leerlingen en ervaring hebt met digitale leermiddelen.

conform CAO-VO

Het Hilfertsheem College is een school voor vmbo (basis t/m tl) met een open christelijke identiteit. Aandacht, ruimte om jezelf te zijn, duidelijkheid en uitdaging staan voorop. Medewerkers hebben hart voor de leerlingen en willen naast het behalen van goede resultaten de talenten van de leerlingen tot ontwikkeling brengen. De school heeft de ambitie om leerlingen goed voor te bereiden op de vervolgopleiding mbo of de havo. 
 
Differentiatie in de klas en coachen op kracht vinden we belangrijk. Wij werken met onze leerlingen aan burgerschapsvorming, respect en een tolerante houding. We hebben een verantwoordelijkheid voor elkaar en de omgeving. Het team geeft veel persoonlijke aandacht en begeleiding. We hebben sinds maart 2016 een prachtig eigentijds gebouw. Nieuwe collega’s worden bij ons begeleid ongeacht hun ervaring. Nieuwkomers ervaren de school als een ‘warm bad’ door de verwelkomende en ondersteunende houding van het team.
 
Wij verwachten van de kandidaat dat hij/zij een bijdrage kan leveren aan de verdere ontwikkeling van dit vak. Leerlingen leren hier werken in een combinatie van theorie en praktijk. Ervaring met basis en kaderleerlingen strekt tot aanbeveling.
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.