Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Jobcoach – Sterk in Werk – Regio West-Brabant
Dienstverband
Tijdelijk, vast
Toegevoegd op
16 oktober 2020
Eind Datum
1 november 2020
Functie naam
Ambulant begeleider
Niveau
HBO
Aantal uur per week
1 FTE
Plaats
Etten Leur
Organisatie
Stichting Koraal Groep inz. Het Driespan
Website

Stichting Koraal Groep inz. Het Driespan uit Etten Leur zoekt een Jobcoach – Sterk in Werk – Regio West-Brabant per

Wil jij deel uitmaken van een fijn team met betrokken, professionele maar bovenal leuke collega’s? Voor Sterk in Werk in de Regio West Brabant zoeken we een Jobcoach met kennis van onze doelgroep en ervaring met arbeidstoeleiding (fulltime: 36 u/w)

Over de functie

De Jobcoach bij Koraal, Sterk in Werk, is degene die het gehele traject – van intake tot succesvolle plaatsing van de cliënt op de best passende (werk)plek – voor zijn of haar rekening neemt. Het betreft overwegend cliënten met een grote afstand tot de arbeidsmarkt, veelal leerlingen en schoolverlaters vanuit het speciaal onderwijs. Tijdens je inwerkperiode werk je voornamelijk met leerlingen van Het Berkenhofcollege. Het zoeken naar de juiste begeleidingsmethoden, het vinden van creatieve oplossingen voor problemen en het stimuleren van de jongeren is voortdurend aan de orde. Veel aandacht gaat uit naar het vinden van een passende stage- of arbeidsplaats.

Over Sterk in Werk

Wij vinden dat iedereen regisseur is van zijn eigen leven en waar mogelijk actief moet kunnen meedoen in de samenleving. Binnen en buiten Koraal is Sterk in Werk dé specialist op het gebied van arbeidstoeleiding en maatschappelijke participatie voor jongeren en volwassenen met een afstand tot de arbeidsmarkt en/of maatschappij.

Ons streven is om jongeren en volwassenen een duurzame plek op de arbeidsmarkt te bieden of te laten participeren in de maatschappij.
Sterk in Werk is actief in het zuiden van Nederland en onderhoudt goede contacten met onderwijsinstellingen, arbeids- en dienstorganisaties, (jeugd)zorgorganisaties, gemeenten, UWV-werkbedrijven, maatschappelijke organisaties en justitie.

Wat vragen we van jou?

 • Bij voorkeur een goede kennis van en ervaring met de doelgroepen van Koraal, Sterk in Werk of aantoonbare affiniteit met de doelgroepen.
 • Een relevante opleiding op HBO-niveau (SPH, HBO-Personeel & Arbeid, erkende jobcoachopleiding.)
 • Bij voorkeur ervaring in de (re)integratiebranche en enige kennis van wet- en regelgeving (Wajong, Participatiewet-WMO-Jeugdwet)
 • Bedreven in administratieve werkzaamheden en gebruik van computer
 • Bij voorkeur relevante bedrijfservaring en commercieel talent
 • In bezit van rijbewijs en eigen auto
 • Bereidheid tot het volgen scholing/training

Persoonlijke kenmerken

 • Kan zelfstandig werken, maar is ook een loyale collega
 • Heeft een klantgerichte en kostenbewuste instelling
 • Beschikt over een scherp observatievermogen en kan methodisch te werk gaan
 • Is creatief, heeft een bruisende persoonlijkheid, een behoorlijk incasserings- en doorzettingsvermogen.
 • Neemt verantwoordelijkheid in het plannen en organiseren voor het draaien van een eigen caseload

Wat bieden wij?

 • Een interessante doelgroep, enorm veel uitdaging en afwisseling.
 • Een sterk team, volop in ontwikkeling en met een prachtige ambitie.
 • Tijdelijke reguliere benoeming met uitzicht op een vaste benoeming;
 • Inschaling conform de CAO-Gehandicaptenzorg (FWG 45) en de Pensioenregeling Zorg en Welzijn;
 • Goede scholingsfaciliteiten
 • Een baan met uitdaging
 • Een Meerkeuze Arbeidsvoorwaarden Systeem.

Meer informatie

Voor algemene informatie kun je terecht op onze website: https://www.koraal.nl/participatie/sterk-in-werk . Voor meer inhoudelijke informatie kun je vanaf 26 oktober contact opnemen met Ellen Hermus (Sr. Jobcoach / Participatiecoach), via telefoonnummer 06 – 53127713.

De vacature wordt gelijktijdig zowel in- als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Reageren

Wil je deel uitmaken van ons team? Dan ontvangen we graag je CV en motivatie vóór 30 oktober as.

In de regio West-Brabant is Koraal sterk vertegenwoordigd door de scholen van Het Driespan. Het Driespan verzorgt speciaal onderwijs (SO) en voortgezet speciaal onderwijs (VSO) voor leerlingen, in de leeftijd van 4 tot ongeveer 18 jaar oud, met een ernstige gedragsstoornis en/of psychiatrische stoornis. Het onderwijs wordt, aan ruim 1700 leerlingen, gegeven op twaalf scholen in Oosterhout, Breda, Rijsbergen, Roosendaal, Ossendrecht en Bergen op Zoom. Elke school heeft een eigen specifiek onderwijsprofiel, waardoor het onderwijs zo goed mogelijk wordt afgestemd op de behoefte van de individuele leerling. Perspectiefrijk onderwijs en uitgaan van de mogelijkheden van elke leerling zijn de belangrijkste uitgangspunten. Meer weten? Kijk dan op onze corporate website.
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.