Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Juf of meester voor de bovenbouw regio Den Haag
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
17 december 2018
Eind Datum
31 januari 2019
Functie naam
Groepsleerkracht
Niveau
HBO
Aantal uur per week
nvt
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Capelle aan den IJssel
Loon indicatie
N.V.T.
Organisatie
DIT IS WIJS Den Haag
Website

Leerkracht bovenbouw regio Den Haag

Vind jij het belangrijk dat, naast rekenen, taal en lezen, ook aandacht is voor het talent van de kinderen? Dan past deze school helemaal bij jou!

Voor deze 2 leuke scholen zijn wij op zoek naar een juf of meester voor groep 6. Dit zijn scholen met vernieuwend onderwijs en waar, naast rekenen taal en lezen, veel aandacht besteed wordt aan de wereld om je heen door te ontdekken en te verkennen. Maar
ook hoe je om gaat met elkaar, samenwerkt, beslissingen neemt en hoe je ideeën deelt.

Want kan jij je nog herinneren dat je naar de bovenbouw ging voor het eerst en dat je allerlei sommen leerde die je ouders best wel lastig vonden om te maken? Zo leuk om te zien dat de kinderen dan extra glunderen van trots dat zij het zelfs beter weten
dan volwassenen.

Kan jij niet wachten om samen te werken met de leerlingen van groep 6,7 of 8 om ze te laten stralen van trots? Solliciteer dan direct hieronder!

Ben je in het bezit van een pabo-diploma en weet je als geen ander hoe je de aandacht goed kan verdelen over de leerlingen zodat niemand aandacht te kort komt. Met andere worden kan je goed differentiëren. Vind je het leuk om nauw samen te
werken met collega’s en ouders van de leerlingen en ben je fulltime beschikbaar, woonachtig tussen Den Haag en Rotterdam of bereik om een stukje te reizen.

DIT IS WIJS biedt gratis trainingen, intervisies en workshops om je te blijven ontwikkelen als onderwijsprofessional en een persoonlijke coach die standby staat om jou te voorzien van tips & tricks. Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding.
Je maakt aanspraak op de DIT IS WIJS voordeelservice voor aantrekkelijke kortingen

DIT IS WIJS verzorgt vervanging vanaf één dag in het onderwijs. Dit betekent dat wij werken met een invalpool, maar ook opdrachten verzorgen voor de langere termijn. Wij hebben hierdoor een gevarieerd aanbod van uiteenlopende opdrachten binnen het onderwijs en dat biedt veel kansen! Niet alleen ervaren docenten, maar ook starters kunnen zich binnen onze organisatie profileren en ontwikkelen tot een breder inzetbare groepsleerkracht. Ontwikkeling is een belangrijke pijler binnen DIT IS WIJS en daar investeren wij dan ook graag in. Naast interne coaching worden er ook met regelmaat intervisie bijeenkomsten georganiseerd, zodat je kunt blijven doorgroeien. Samen zijn wij WIJS!
 

 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.