Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
kantinemedewerk(st)er
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
10 oktober 2019
Eind Datum
10 november 2019
Functie naam
Facilitair medewerker
Niveau
HBO
Aantal uur per week
7 uren pw
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Rotterdam
Loon indicatie
4
Organisatie
Zuiderpark
Website

Zuiderpark uit Rotterdam zoekt een kantinemedewerk(st)er per

Het OOP team van het Zuiderpark College in Rotterdam is per 1-12-2019 op zoek naar een enthousiaste kantinemedewerker. De functie is nu (tijdelijk) voor 7 uur per week met in de toekomst kans op uitbreiding en een vast dienstverband.
De hoofdwerkzaamheden bestaan uit het werken in de kantine, zoals het maken en verkopen van broodjes e.d. en alle andere voorkomende werkzaamheden in de aula.
 
WAT VERWACHTEN WE VAN JE:

  • Iemand die graag met pubers werkt
  • Iemand die graag in een team werkt.
  • Iemand die niet bang is om op verschillende disciplines ingezet te worden.

 
Als jij aan al onze verwachtingen voldoet dan nodigt het Zuiderpark College je uit om te solliciteren.

Het Zuiderpark College is een vmbo school in Rotterdam Zuid. Wij bieden onderwijs op het niveau vmbo basis, kader en gl/tl in de profielen techniek, zorg en economie. We werken in een ruim, licht en modern schoolgebouw. De sfeer onder personeel en leerlingen
is prettig, ontspannen en constructief.

De stichting LMC Voortgezet Onderwijs voert het bevoegd gezag over 24 scholen voor voortgezet onderwijs in Rotterdam en omstreken. In kleinschalige en veilige leeromgevingen bieden we onderwijs dat aansluit op het ontwikkelingsniveau van de leerlingen, varierend van gymnasium tot praktijkonderwijs. Zorgzaamheid en schoolklimaat zijn daarbij even belangrijk als leerprestaties. De individuele capaciteiten van de leerlingen en hun veelzijdigheid staan centraal. LMC wil deze talenten verhelderen en verzilveren. LMC streeft naar het allerhoogste leerrendement dat bereikbaar is voor de individuele leerling, onder het motto: er uit halen wat er in zit. Bij LMC werken ca. 1.000 medewerkers die lessen verzorgen en ondersteuning bieden aan 8.000 leerlingen. LMC Rotterdam is daarmee een van de grotere onderwijswerkgevers in de regio.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.