Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
kernteamdocent Beeldende Vorming
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
15 oktober 2020
Eind Datum
25 oktober 2020
Functie naam
Beeldende Vorming
Niveau
HBO
Provincie
overijssel
Plaats
Haaksbergen
Aanvang functie
14-10-2020
Organisatie
Het Assink Lyceum
Website

Het Assink Lyceum uit Haaksbergen zoekt een kernteamdocent Beeldende Vorming per 14-10-2020

Jouw lessen laten leerlingen zien en ervaren welke rol beeldende vorming in ons dagelijks leven speelt. Daarnaast probeer je de leerlingen nieuwsgierig te maken naar het hoe en waarom. Je prikkelt anderen graag om hier over na te denken. Samen met de leerlingen kom je tot de antwoorden waarbij je de aandacht van alle leerlingen weet vast te houden. Een goede lesvoorbereiding en op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen zijn hierin belangrijk, bij Het Assink lyceum krijg jij hier ruimte voor.

Naast het geven van lessen is iedere docent bij Het Assink lyceum mentor. Jij bent het eerste aanspreekpunt in het geval van persoonlijke en studie gerelateerde kwesties en begeleidt en adviseert waar dit nodig is.  

Het onderwijs vraagt al een heleboel van je. Daarom vragen wij alleen een eerste of tweedegraads bevoegdheid voor beeldende vorming en een verklaring omtrent gedrag (VOG). Wij geloven in het goede van de mens maar moeten dit wel kunnen verantwoorden middels een kwaliteitsbewijs. 

Het Assink lyceum is een toonaangevende samenwerkingsschool in de regio Zuid-Twente en Noordoost Achterhoek. Het is een brede school die onderwijs biedt aan leerlingen van het vmbo, havo en vwo. De school heeft vijf vestigingen in Eibergen, Haaksbergen en Neede.
 
In de regio heeft de school een reputatie opgebouwd van een sociaal-cultureel actieve en internationaal georiënteerde leef- en leergemeenschap. Wat ons drijft is dat we leerlingen verder willen laten komen dan ze zelf hadden kunnen bedenken.
 
Het onderwijs aan circa 2650 leerlingen wordt mogelijk gemaakt door ongeveer 225 docenten en 70 onderwijs-ondersteunende personeels-leden. Het Assink lyceum bestaat uit een onderwijsgroep vmbo en een onderwijsgroep havo/vwo. Omdat we waarde hechten aan kleinschaligheid, hebben we de onderwijsafdelingen opgedeeld in kernteams die het onderwijs verzorgen op de verschillende locaties. Op deze manier is er altijd een korte afstand tot de leerling en is er ruimte voor maatwerk. Het primaire proces wordt ondersteund door het bureau onderwijs en het bureau bedrijfsvoering.
 
Onze medewerkers typeren zich als mensgericht, ondernemend, inspirerend en ambitieus waarmee we onze missie waarmaken: Het Assink daagt uit !

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.