Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Klassenleerkracht
Toegevoegd op
16 april 2019
Eind Datum
6 mei 2019
Functie naam
AVO mentor
Niveau
HBO
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Rotterdam
Aanvang functie
01-08-2019
Organisatie
Rudolf Steiner College
Website

Rudolf Steiner College uit Rotterdam zoekt een Klassenleerkracht per 01-08-2019

http://www.rudolfsteinercollege.nl/nl/de_school/vacatures/

 

Rudolf Steiner College is een school voor vwo, havo en vmbo-tl middenin de stad Rotterdam.
De school maakt, samen met de vrijescholen voor voortgezet onderwijs in Leiden en Den Haag, deel uit van de Stichting Vrijescholen Zuidwest Nederland (ZWN).
De school werkt vanuit een leerplan dat gebaseerd is op het gedachtegoed van Rudolf Steiner en geeft de leerlingen de ruimte ‘te worden wie ze zijn’. Daarbij is de school een vrijeschool van deze tijd, waarin docenten bewust zijn dat zij onderwijs geven voor hoofd, hart en handen.
Met 920 leerlingen en 100 betrokken en enthousiaste medewerkers is het Rudolf Steiner College een overzichtelijke school waar leerling en leraar zich in een veilige en inspirerende omgeving kunnen ontwikkelen.
Werken op het Rudolf Steiner College betekent werken in een lerende organisatie. Een omgeving waarin mensen durven te onderzoeken, te leren en graag met elkaar bespreken hoe de lessen en het w
erk zo goed mogelijk gedaan kan worden. Zij kunnen het antroposofisch gedachtegoed vertalen naar de huidige onderwijspraktijk. Een ondernemende houding, ambitie en initiatiefkracht worden gewaardeerd.
Er is een intern scholingsprogramma door docenten onderling, met intervisie en uitwisseling. Het volgen van scholing buiten de school wordt gestimuleerd en ondersteund.
Als je interesse hebt in werken op onze school, kun je dat, ook als er geen vacatures open staan, kenbaar maken door het sturen van een open sollicitatie naar info@rudolfsteinercollege.nl. t.a.v. Mw. Maclean
.
Van docenten wordt verwacht dat zij minimaal een 2de graads-bevoegdheid hebben.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.