Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Kleuterjuf of kleutermeester voor de woensdag Leerkracht
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
10 november 2020
Eind Datum
10 december 2020
Functie naam
Groepsleerkracht
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,2
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Amsterdam
Aanvang functie
zo spoedig mogelijk
Organisatie
DE BREDE SELECTIE
Website

Voor de instroomgroep zijn wij op zoek naar een enthousiaste juf of meester die het leuk vindt om op de woensdagen een collega te vervangen die gebruik maakt van de BAPO-regeling.

Het betreft een openbare basisschool van ongeveer 300 leerlingen in de Waterlandpleinbuurt. Op deze school werken ze samen met de ouders aan de toekomst van de leerlingen. Het is een Vreedzame School, waarbij de leerlingen leren aardig te zijn voor anderen.
Conflicten worden op een vreedzame manier opgelost. Daarnaast vindt de school bewegen en gezond eten erg belangrijk en hebben zij het predicaat “gezonde en sportieve school” gekregen.

Als je van vrijheid houdt, is werken bij DE BREDE SELECTIE echt iets voor jou. Als vervanger kun je zelf je agenda beheren en bepaal je zelf hoeveel en waar je wilt werken als leerkracht. Kort of lang of beide? Wij hebben altijd verschillende mogelijkheden
om aan de slag te gaan. Starters, wereldreizigers, hybride leerkrachten, senioren en pensionado’s, iedereen is bij ons meer dan welkom!

Meer info over deze vacature of over werken bij DE BREDE SELECTIE? Bel of mail ons gerust.

  • Het begint natuurlijk met passie voor kids en in het bijzonder voor kleuters
  • Je woont in Amsterdam of vindt reizen geen probleem
  • Je bent beschikbaar om op de woensdagen te werken
  • Je bent een betrokken collega en maakt snel verbinding
  • Je bent enthousiast en flexibel
  • En uiteraard ben je in het bezit bent van een Pabo diploma

DE BREDE SELECTIE is een samenwerkingsinitiatief van acht schoolbesturen en verzorgt oplossingen voor alle korte en langdurende vervangingen voor alle 110 openbare scholen  voor primair onderwijs in Amsterdam. De samenwerkende schoolbesturen zijn: AWBR, OOadA, STAIJ, Sirius, Innoord, STWT, Orion en VierTaal. 

DE BREDE SELECTIE zoekt voor korte en langdurende vervangingen op 110 gevarieerde openbare scholen in Amsterdam breed inzetbare, enthousiaste leerkrachten voor basis- en speciaal (basis)onderwijs.

 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.