Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Kom erbij!!!
Dienstverband
Tijdelijk, vast
Toegevoegd op
18 november 2020
Eind Datum
18 januari 2021
Functie naam
Groepsleerkracht
Niveau
HBO
Aantal uur per week
1
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Amsterdam
Aanvang functie
1/1/2021
Organisatie
Pro Rege school
Website

De allerliefste kleuters van Amsterdam zoeken een nieuwe juf of meester!!!

Voor onze supergezellige school in een prachtige groene omgeving in Amsterdam Nieuw-West (aan de Sloterplas) zoeken wij jou, voor zo snel mogelijk in het nieuwe jaar (2021) om fulltime (of 4 dagen) te komen werken met een van onze 6 gemengde groepen kleuters.
Jij bent enthousiast, ontspannen, flexibel, hebt humor en relativeringsvermogen en wordt elke dag weer blij om de liefste juf of meester te zijn voor de leukste kleuters van Amsterdam.
Wij zijn ook enthousiast, ontspannen, flexibel, hebben ook humor en relativeringsvermogen en kunnen niet wachten om jou als collega te mogen ontvangen binnen ons team. Wij vinden het belangrijk dat jij niet bang bent om fouten te maken omdat wij denken dat
je je daarmee het best ontwikkelt en dat je dat met die houding je leerlingen ook leert.
We nodigen je uit om met ons in gesprek te gaan (en vooral ook te komen kijken!) om te onderzoeken of er een ‘match’ is!
 

Binnen ons team verschilt het ervaringsniveau enorm. Er zijn collega’s die al jaren lang les geven, collega’s die aan het begin van hun carriere staan en een flink aantal zij instromers die met hart en ziel voor een carriere switch hebben gekozen.
Met een open houding, reflectief vermogen en bereidheid om samen te werken en te leren, is iedereen in principe welkom 

Conform CAO

Op de Pro Rege School vinden we leren leuk! En staan we altijd open voor goede en nieuwe ideeën. Van kinderen, van ouders en van elkaar. Zo hebben we ons verdiept in de methode DaVinci, een fantastische aanpak voor wereldoriëntatie. Kinderen doen daarbij veel zelf, gaan op onderzoek uit en verrassen ons en hun ouders telkens opnieuw met wat ze geleerd hebben.
Met De Vreedzame School werken we met de kinderen aan sociale competenties en democratisch burgerschap. En wist u dat onze school vol zit met kleine ondernemertjes? De projecten die onze leerlingen zelf bedacht en uitgevoerd hebben, zijn niet meer op een hand te tellen. Net als al die activiteiten tijdens en na schooltijd. Want leren stopt gelukkig nooit!

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.