Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Leekracht groep 1-2
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
4 december 2018
Eind Datum
1 februari 2019
Functie naam
Groepsleerkracht
Niveau
HBO
Aantal uur per week
1
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Voorhout
Aanvang functie
1 maart 2019
Loon indicatie
CAO PO schaal L10
Organisatie
Sophia Scholen
Website

De St. Willibrordschool in Lisse is een sfeervolle school (met ca. 240 leerlingen) waarin leerkrachten en ouders enthousiast met elkaar samenwerken. Wij vinden het belangrijk dat kinderen zich thuis voelen en binnen een uitdagende leeromgeving alle talenten kunnen ontplooien. In verband met vertrek van een collega zijn wij op zoek naar een fulltime leerkracht voor groep 1-2.

Wegens vertrek van de huidige groepsleerkracht zoeken wij voor de St. Willibrordschool te Lisse
per 1 maart 2019 een leerkracht voor groep 1-2  ( 1 wtf )
 
 

Wij zijn op zoek naar iemand: 

  • Die in het bezit is van een diploma HBO Pabo
  • Met een grote affiniteit voor het kleuteronderwijs
  • Die goed op de hoogte is van de ontwikkeling van het jonge kind
  • Die goed kan samenwerken met de collega’s van de parallel groepen
  • Met een open leerhouding
  • Die enthousiast / gemotiveerd / flexibel en creatief is

Wij bieden een dienstverband voor de resterende duur van het schooljaar 2018-2019. Je krijgt een aanstelling als leerkracht bij onze Sophia Scholen. Inschaling is conform cao primair onderwijs, schaal L10

De Sophia Stichting voor Katholiek Basisonderwijs in de Duin- en Bollenstreek, gevestigd in Voorhout, is het schoolbestuur van drieëntwintig basisscholen in de Duin- en Bollenstreek. De Sophia Stichting is opgericht op 27 november 1997 en is ontstaan door een fusie van in totaal negen besturen van katholieke basisscholen, gelegen in de woonkernen Katwijk, Noordwijk, Noordwijkerhout, De Zilk, Teylingen, Lisse en Hillegom en is hiermee werkgever van 535 personeelsleden, die samen direct of indirect onderwijs verzorgen voor circa 6000 leerlingen.

Na uitgebreid onderzoek en een zorgvuldige afweging hebben de Sophia Stichting voor Katholiek Basisonderwijs in de Duin- en Bollenstreek en de Stichting voor Protestants-Christelijk Primair Onderwijs (PCPO) Duin- en Bollenstreek besloten om per 1 januari 2018 te fuseren. Dit betreft een bestuurlijke fusie: 2 stichtingen worden onder 1 stichting ondergebracht.

De Stichting PCPO in de Duin- en Bollenstreek is een organisatie met zeven basisscholen. PCPO verzorgt met ongeveer 150 personeelsleden primair onderwijs aan circa 1630 leerlingen op de locaties in Hillegom, Lisse, Noordwijk, Sassenheim, Voorhout. Iedere school van PCPO heeft zijn eigen karakter, sfeer en kernkwaliteiten. De scholen vormen een veilige en uitdagende omgeving waarin kinderen zich optimaal en veelzijdig kunnen ontwikkelen.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.