Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
leerkracht 1/2 Nicolaas te Zandvoort
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
29 augustus 2018
Eind Datum
29 september 2018
Functie naam
Groepsleerkracht
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,9000
Provincie
Plaats
Heemstede
Aanvang functie
1 september 2018
Loon indicatie
LA
Organisatie
Stichting Jong Leren
Website

We zijn op zoek naar een fulltime leerkracht voor groep 1/2

Wij zijn op zoek naar een leerkracht voor groep 1/2. Ben jij een teamplayer, ondernemend, flexibel en creatief?

Door een overweldigend aantal aanmeldingen vlak voor de vakantie achten wij het noodzakelijk onze grote kleutergroep direct al te splitsen. Wij zoeken een enthousiaste, bevlogen leerkracht die dit jaar onze tweede kleutergroep wil leiden.Op de Nicolaasschool
zijn de ochtenden voornamelijk gevuld met de basisvakken en gebruiken wij de middagen voor schoolbrede projecten en creatieve ateliers.

Over onze school
De Nicolaasschool profileert zich met de drie R-en:
Ruimte      om jezelf te zijn en je op eigen niveau te ontwikkelen
Ritme        in de dag: afwisselend uitleg en verwerken met een loopje tussendoor
Regie        over je eigen leerproces en doelen

Wij werken vanaf groep 4 met Snappet, maar ook in de lagere groepen is veel tijd ingeruimd voor het werken met multimedia.
Bij de Nicolaasschool is het vrij parkeren op loopafstand van de school.

Over Stichting Jong Leren
Jong Leren is een stichting voor confessioneel basisonderwijs met 29 scholen. Onze slogan ‘De kunst van het leren’ betekent dat wij gaan voor goed onderwijs verzorgen. Belangrijk hierin vinden wij vakmanschap, creativiteit en inventiviteit. Belangrijke competenties
voor onze leerlingen, maar zeker ook voor de volwassen professionals die bij Jong Leren werken. Jong Leren staat voor: Ruimte geven, Elkaar uitdagen, Samen leren.

Werken bij een school van Jong Leren betekent dat je staat voor je vak en dat je de ruimte krijgt om dit met veel plezier, creativiteit en inventiviteit uit te oefenen. Jong Leren staat voor goed onderwijs en we stimuleren medewerkers en leerlingen het maximale
uit zichzelf te halen. 

 

 

 

Wat verwachten wij van je?

Wij verwachten 100% inzet, enthousiasme en de vaardigheid om binnen het team jezelf en je collega’s scherp te houden m.b.t. de kwaliteit van ons onderwijs.

Dit vraagt een positief kritische houding, een heldere visie op goed onderwijs en beslist geen “negen tot vijf mentaliteit”. Collegialiteit zit in het DNA van dit team. Je kunt dus een warm welkom en veel steun verwachten van je toekomstige collega’s.

 

LA 
Een tijdelijke aanstelling met uitzicht op vast; onder voorwaarden is direct een vaste aanstelling eventueel bespreekbaar.

Bij kleine vacatures is een aanvulling van je uren, een koppeling van twee vacatures of een deel meedraaien in onze invalpool altijd mogelijk – vraag er naar bij onze afdeling P&O! 

Jong Leren is een stichting voor confessioneel basisonderwijs, per 1 januari 2016 voortgekomen uit een fusie tussen VPCO De Basis en stichting de la Salle. Jong Leren heeft 29 scholen in de gemeenten Aalsmeer, Haarlemmermeer, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort en Bloemendaal. 

De opdracht van Jong Leren, het verzorgen van goed onderwijs, komt tot uiting in onze slogan: 'De kunst van het leren'.  Het woord kunst staat enerzijds voor vakmanschap, anderzijds voor creativiteit en inventiviteit. Belangrijke competenties, zeker waar het leren betreft, voor onze leerlingen, maar ook voor de volwassen professionals die bij Jong Leren werken. 

Jong Leren staat voor:

  • Ruimte geven
  • Elkaar uitdagen
  • Samen leren

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.