Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Leerkracht basisonderwijs schooljaar 2018/2019
Toegevoegd op
19 november 2018
Eind Datum
31 december 2018
Functie naam
Groepsleerkracht
Niveau
HBO
Aantal uur per week
nvt
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Capelle aan den IJssel
Loon indicatie
N.V.T.
Organisatie
DIT IS WIJS Den Haag
Website

Gezocht juf of meester

Voor dit nieuwe schooljaar zijn wij op zoek naar gemotiveerde groepsleerkrachten met passie voor het onderwijs. Voor een protestants-christelijke school in Den Haag zijn wij op zoek naar een
leerkracht die breed inzetbaar is. Je komt op een school terecht waar respect en betrokkenheid hoog in het vaandel staan. Het team bestaat uit enthousiaste en gemotiveerde onderwijsprofessionals die het kind in zijn of haar ontwikkeling begeleidt.

– Je bent in het bezit van een PABO-diploma
–  Je beschikt over de kennis met betrekking tot de diverse leerlijnen
–  Je hebt relevante ervaring in het basisonderwijs opgedaan
–  Je zorgt voor rust en regelmaat binnen de groep
–  Je bent breed inzetbaar
–  Je vindt samenwerken belangrijk

Binnen DIT IS WIJS vinden wij de professionele ontwikkeling van leerkrachten zeer belangrijk.
Je krijgt gratis workshops en trainingen om je te blijven ontwikkelen en krijg je persoonlijke begeleiding van een coach. DIT IS WIJS biedt jou de unieke kans om binnen te kijken op verschillende scholen. Je wordt ingeschaald op basis van je ervaring
binnen en buiten het onderwijs. Daarnaast ontvang je reiskostenvergoeding en mag je gebruik maken van de DIT IS WIJS voordeelservice voor aantrekkelijke kortingen.

DIT IS WIJS verzorgt vervanging vanaf één dag in het onderwijs. Dit betekent dat wij werken met een invalpool, maar ook opdrachten verzorgen voor de langere termijn. Wij hebben hierdoor een gevarieerd aanbod van uiteenlopende opdrachten binnen het onderwijs en dat biedt veel kansen! Niet alleen ervaren docenten, maar ook starters kunnen zich binnen onze organisatie profileren en ontwikkelen tot een breder inzetbare groepsleerkracht. Ontwikkeling is een belangrijke pijler binnen DIT IS WIJS en daar investeren wij dan ook graag in. Naast interne coaching worden er ook met regelmaat intervisie bijeenkomsten georganiseerd, zodat je kunt blijven doorgroeien. Samen zijn wij WIJS!
 

 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.