Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Leerkracht basisonderwijs (startersfunctie)
Toegevoegd op
4 maart 2019
Eind Datum
4 april 2019
Functie naam
Groepsleerkracht
Niveau
HBO
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Capelle aan den IJssel
Organisatie
DIT IS WIJS Den Haag
Website

Na de pabo starten als leerkracht binnen het basisonderwijs?

Ben jij in het bezit van een pabo diploma of zit je in de afrondende fase van de opleiding? Ben je dit schooljaar beschikbaar om een frisse bijdrage te leveren aan de kwaliteit binnen het basisonderwijs? 

Tafeldiploma behalen, topografie van Nederland en een stukje geschiedenis bijbrengen aan de leerlingen van groep 5? Of bemoei jij je als juf of meester toch liever met de eindmusical van jouw groep 8?

Door jouw praktijkervaring tijdens je opleiding weet je precies met welke groep jij aan de slag wil. Of toch niet? Dat is geen enkel probleem, want wij hebben verschillende vacatures, zowel voor vaste scholen als voor het werken op wisselende scholen. 

In de regio’s Den Haag zijn wij op zoek naar gedreven, startende leerkrachten die hun eerste stappen willen zetten binnen het primair onderwijs.

Peter (4de jaars pabo student):
”Via DIT IS WIJS kreeg ik de kans om één dag in de week op allerlei verschillende scholen les te geven. Dit heeft mij geholpen in mijn ontwikkeling en het gaf mijn zelfvertrouwen een enorme boost.”

Marijke (groepsleerkracht primair onderwijs):
”Via DIT IS WIJS ben ik gestart bij een basisschool voor een vast aantal uren. Ik heb veel gehad aan de trainingen en workshops die DIT IS WIJS biedt. Door deze trainingen werd ik getriggerd om het uiterste uit mezelf te halen en uiteindelijk zal ik daar
in mijn verdere loopbaan binnen het onderwijs veel profijt van hebben.”

DIT IS WIJS biedt gratis invaltrainingen, onderwijs trainingen, intervisies en workshops om je te blijven ontwikkelen als onderwijsprofessional en een persoonlijke coach die standby staat om jou te voorzien van tips & tricks. Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding.
Je maakt aanspraak op de DIT IS WIJS voordeelservice voor aantrekkelijke kortingen. 

Wat bieden wij jou?

  • Je krijgt reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer (met een maximum van €40,- per dag).
  • Je wordt ingeschaald op basis van je ervaring binnen en buiten het onderwijs.
  • Je krijgt van ons persoonlijk coaching en training van onze eigen onderwijsprofessionals.
  • Wij bieden een aantrekkelijke voordeelservice voor al onze docenten en je kunt voor een gereduceerde prijs shoppen in onze Personeelsvoordeelwinkel.

DIT IS WIJS verzorgt vervanging vanaf één dag in het onderwijs. Dit betekent dat wij werken met een invalpool, maar ook opdrachten verzorgen voor de langere termijn. Wij hebben hierdoor een gevarieerd aanbod van uiteenlopende opdrachten binnen het onderwijs en dat biedt veel kansen! Niet alleen ervaren docenten, maar ook starters kunnen zich binnen onze organisatie profileren en ontwikkelen tot een breder inzetbare groepsleerkracht. Ontwikkeling is een belangrijke pijler binnen DIT IS WIJS en daar investeren wij dan ook graag in. Naast interne coaching worden er ook met regelmaat intervisie bijeenkomsten georganiseerd, zodat je kunt blijven doorgroeien. Samen zijn wij WIJS!
 

 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.