Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Leerkracht basisonderwijs (unit onderwijs)
Dienstverband
Tijdelijk, vast
Toegevoegd op
19 november 2019
Eind Datum
30 december 2019
Functie naam
Groepsleerkracht
Niveau
HBO
Aantal uur per week
1.0
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Capelle aan den IJssel
Aanvang functie
per direct
Organisatie
Kindcentrum Ontdekrijk
Website

Altijd wat te ontdekken! We zijn op zoek naar onderbouw en bovenbouw kanjers! Altijd al willen werken met flexibele groepen ingedeeld op niveau, ontwikkeling en behoefte? Dan is unitonderwijs bij Kindcentrum Ontdekrijk iets voor jou! Welkom op een van de meest bijzondere scholen in Capelle aan den IJssel. Zowel onderbouw als bovenbouw kanjers kunnen reageren.

Dit heb je
Je kunt liefdevolle aandacht geven aan onze kinderen van waaruit zij in alle veiligheid kunnen leren, spelen en ontdekken. Je bent proactief en je voelt je thuis in een omgeving die continu in beweging is. Je staat open voor zowel het geven als ontvangen van
feedback, je werkt graag samen en vindt het ook belangrijk om je collega’s ook op informele wijze te ontmoeten, zoals samen lunchen tussen de middag en samen een kopje koffie of thee voordat de lessen beginnen. Je beseft dat je als leerkracht nooit uitgeleerd
bent en je bent dan ook bereid een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van het unitonderwijs.

Dit kan je

  • je neemt eigen verantwoordelijkheid;
  • je staat open voor onderwijsvernieuwing en wil hier actief aan bijdragen;
  • je wilt werken in een enthousiast en collegiaal team en kan goed samenwerken en je bent breed inzetbaar;
  • je bouwt een goede relatie op met ouders en je staat open voor ouderbetrokkenheid;
  • je werkt actief aan de eigen ontwikkeling en de ontwikkeling van onze school;
  • je bent bekend met of bereid zich te verdiepen in de principes van de Vreedzame School;
  • je hebt affiniteit met onze leerlingpopulatie;
  • je beschikt over een basis bevoegdheid om les te geven.

Dit krijg je
Onder leiding van een team liefdevolle leerkrachten bieden wij onze kinderen een kleurrijk kindcentrum van waaruit zij in alle veiligheid leren, spelen en ontdekken. We zijn op zoek naar onderbouw en bovenbouw kanjers. We bieden je per direct een tijdelijk
dienstverband voor 1 jaar met uitzicht op vast. De functie wordt gehonoreerd als docent L10, conform de cao-po. Daarnaast hanteren we ook vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering. We hebben een reiskostenvergoeding, pensioenregeling en een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering.
Persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk, ook daarin willen we initiatieven graag honoreren.

Meer informatie en sollicitatie
Herken je je in wat hierboven geschreven is, past dat bij jouw ambities en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Motiveer jouw ambities en reageer dan via de “solliciteren” button.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met dhr. h. Lardée, directeur a.i  Kindcentrum Ontdekrijk, via email
h.lardee@blickoponderwijs.nl of telefonisch via
010-4500550.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 

Kindcentrum Ontdekrijk is een kleurrijke school die volop in beweging is. Sinds 2017 geven we vorm aan ons nieuwe onderwijsconcept, waarbij in units wordt gewerkt. In 2017 zijn we gestart met een unit 4/5 waarin drie leerkrachten (2 FTE) verantwoordelijk zijn voor 45 leerlingen. Dit schooljaar bestaat de hele school uit units. We willen ons ontwikkelen naar gepersonaliseerd onderwijs, waarbij optimaal wordt voldaan aan de onderwijsbehoefte van ieder kind.
 
Binnen ons kindcentrum voelen leerkrachten zich verantwoordelijk voor alle leerlingen. De organisatie van het onderwijs bevordert de samenwerking tussen leerkrachten, omdat we erin geloven dat bij samenwerking een hoger onderwijsniveau kan worden bereikt. Leerkrachten hebben vakbekwaamheid hoog in het vaandel staan en zorgen voor een continue ontwikkeling van zichzelf en van hun collega´s.  
 
Kindcentrum Ontdekrijk is onderdeel van de stichting BLICK op onderwijs. Samen met de andere scholen voor primair onderwijs en het IJsselcollege biedt Kindcentrum Ontdekrijk een doorlopende leerlijn voor leerlingen van 4 tot 18 jaar.
 
 
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.