Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Leerkracht basisonderwijs
Dienstverband
Toegevoegd op
8 mei 2020
Eind Datum
8 juli 2020
Functie naam
Groepsleerkracht
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0.6 fte
Plaats
Breda of Rotterdam
Aanvang functie
1 juni of komend schooljaar
Loon indicatie
L10
Organisatie
Randstad Onderwijs Breda/Rotterdam
Website

Op dit moment hebben we een parttime vacature open staan voor 0,6 fte. Het betreft een vacature voor een groepsleerkracht voor de combinatie groep 5/6. Samen met je duo-collega van de groep zijn de dagen af te spreken.

Als leerkracht in het basisonderwijs heb je een geweldige baan. Jij hebt namelijk de toekomst in handen. Je staat aan het roer om de talenten in de dop te helpen bij dat wat zij nodig hebben, om later uit te blinken. Hoe mooi is dat?!

Ben jij een leerkracht in het bezit van een PABO diploma, of bijna klaar met deze opleiding? Wil jij graag rechtstreeks bij de school in dienst als leerkracht, met uitzicht op een vast contract? Stop met zoeken! Wij van Randstad hebben een erg leuke vacature
als leerkracht in het basisonderwijs binnen gekregen. Lees snel verder voor alle details.

Op dit moment hebben we een parttime vacature open staan voor 0,6 fte. Het betreft een vacature voor een groepsleerkracht voor de combinatie groep 5/6. Samen met je duo-collega van de groep zijn de dagen af te spreken. Het is wel van belang dat je sowieso op
de woensdag beschikbaar bent. Ook ga je de kinderen gymlessen geven, dus een gymbevoegdheid is wenselijk. In principe staat de vacature open vanaf het nieuwe schooljaar, maar ben je nu al beschikbaar, zou je 1 juni ook al kunnen starten. Op deze manier kan
de school je rustig inwerken zodat je een goede start maakt.

Je komt werken op een kleine basisschool (ca 120 leerlingen) in Woudrichem. Op de school wordt er vrij vernieuwend onderwijs gegeven. Zo is er bijvoorbeeld een maatklas waarin de kinderen Spaans kunnen leren. Ben jij iemand die houdt van afwisselend lesgeven?
Ben jij flexibel en denk je graag mee ‘out of the box’? Dan pas je goed in het team! De school is verder graag bezig met het verder ontwikkelen van het onderwijs. Dit biedt je een uitdagende functie met veel vrijheid, die tegelijkertijd een beroep doet op
je flexibiliteit, creativiteit en professionaliteit.

Jij bent:

  • Een bekwame leerkracht met PABO bevoegdheid met gymbevoegdheid;
  • Een bezige bij met een aantal jaar ervaring in het onderwijs;
  • Je zet je in voor een prettige leeromgeving in en om de klas te stimuleren;
  • Op de hoogte van huidige ontwikkelingen in het onderwijs;

Wat biedt Randstad Onderwijs jou?

  • Een jaarcontract waarbij je direct in dienst stapt bij de school zelf;
  • Je komt in de salarisschaal L10 terecht, ingeschaald op ervaring;
  • Alle arbeidsvoorwaarden conform cao PO;
  • Wij regelen voor jou het gesprek, voorzien je van alle tips om goed voor de dag te komen, en zorgen dat jij een zo goed mogelijke start maakt.

Bij Randstad hebben we altijd een breed aanbod aan onderwijs vacatures. De onderwijsspecialisten zijn dagelijks opzoek naar de optimale match tussen school en docent. Zo bieden wij bijvoorbeeld vaak vacatures voor docenten Nederlands, Engels en Wiskunde. Daarbij zijn ook andere vakken zoals Economie, Natuur en Scheikunde, Verpleegkunde en Techniek vakken waarvoor er vaak mooie vacatures openstaan.

Goede docenten zijn bij Randstad aan het juiste adres vanwege het diverse vacature aanbod door het hele land en vanwege de onderwijs specialisten die elke docent van persoonlijk advies voorzien en samen met hem of haar opzoek gaan naar de school die het beste past. Ben jij opgeleid als docent en ben je benieuwd naar wat de markt op het gebied van Onderwijs te bieden heeft? Schrijf je dan in bij Randstad Onderwijs zodat wij jou kunnen bereiken als wij een perfect passende baan voor jou hebben gevonden.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.