Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
leerkracht basisonderwijs
Dienstverband
Tijdelijk,Vast
Toegevoegd op
15 maart 2019
Eind Datum
15 april 2019
Functie naam
Onderwijskundige
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,4
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Diemen
Aanvang functie
18-03-2019
Organisatie
Randstad Onderwijs Amsterdam
Website

Randstad Onderwijs Amsterdam uit Diemen zoekt een leerkracht basisonderwijs per 18-03-2019

Ben jij een leerkracht met een pabo diploma? Ben je per direct beschikbaar? En spreekt het jou aan om in een kleine klas op een startende basisschool in Amsterdam te werken?
Voor een nieuwe basisschool in Amsterdam Noord zijn wij op zoek naar een leerkracht die beschikbaar is om op donderdag en vrijdag te werken. Je zal lesgeven aan groep 4 waar op dit momenteel 11 leerlingen in de klas zitten. De school zoekt vervanging tot einde
van dit schooljaar.
De school is opgericht door een aantal professionals met allemaal een andere invalshoek. Met elkaar hebben zij de visie van deze nieuwe school ontwikkelt. Kinderen worden nieuwsgierig, onderzoekend en vastberaden geboren. Het is de missie van de school om deze
eigenschappen van kinderen te behouden en verder te ontwikkelen. Zij willen voorkomen dat kinderen veel ‘aangeleerd’ krijgen en stimuleren de leerlingen juist zelf ervaringen op te doen, te ontdekken en het zich eigen te maken.
We vragen een aantal dingen van jou:

  • Je bent in het bezit van je pabo bevoegdheid;
  • Je bent per direct beschikbaar op donderdag en vrijdag;
  • Je hebt ervaring met kinderen in de leeftijd van 7 en 8 jaar oud;
  • Je geeft motiverend les en je kan jezelf vinden in de visie van de school;
  • Je zet je in om een prettige leeromgeving in en om de klas te stimuleren.

Wat kun je van ons verwachten?
Naast dat we je uiteraard een salaris geven op basis van de onderwijs cao, ontvang je ook een reiskostenvergoeding en een eindejaarsuitkering. Ook zijn er via Randstad diverse trainingen mogelijk die je gratis kan volgen. Wij gaan graag met jou in gesprek over
de mogelijkheden voor een vervolgopdracht wanneer deze opdracht is afgelopen.

Herken je jezelf in dit profiel? Solliciteer dan via de button hieronder! Ook als je nog vragen hebt over de functie kom ik graag met je in contact. Ik vertel je er graag meer over.
 

Bij Randstad hebben we altijd een breed aanbod aan onderwijs vacatures. De onderwijsspecialisten zijn dagelijks opzoek naar de optimale match tussen school en docent. Zo bieden wij bijvoorbeeld vaak vacatures voor docenten Nederlands, Engels en Wiskunde. Daarbij zijn ook andere vakken zoals Economie, Natuur en Scheikunde, Verpleegkunde en Techniek vakken waarvoor er vaak mooie vacatures openstaan.

Goede docenten zijn bij Randstad aan het juiste adres vanwege het diverse vacature aanbod door het hele land en vanwege de onderwijs specialisten die elke docent van persoonlijk advies voorzien en samen met hem of haar opzoek gaan naar de school die het beste past. Ben jij opgeleid als docent en ben je benieuwd naar wat de markt op het gebied van Onderwijs te bieden heeft? Schrijf je dan in bij Randstad Onderwijs zodat wij jou kunnen bereiken als wij een perfect passende baan voor jou hebben gevonden.
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.