Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Leerkracht bovenbouw
Dienstverband
Tijdelijk, vast
Toegevoegd op
9 januari 2020
Eind Datum
29 februari 2020
Functie naam
Groepsleerkracht
Niveau
HBO
Aantal uur per week
1,0
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Rotterdam
Loon indicatie
L10 of L11
Organisatie
Nelson Mandela 
Website

Nelson Mandela  uit Rotterdam zoekt een Leerkracht bovenbouw per

Ben jij APPIE (anders, persoonlijk, probleemoplossend, innovatief en effectief)? Dan is werken bij ons op school een MUST!

Wij zijn Openbare Basisschool Nelson Mandela, de andere school! Waarom anders? Het allerbelangrijkste voor ouders is dat hun kinderen gelukkig zijn. Dit is het uitgangspunt voor ons als school.

Ons verhaal in hoofdlijnen:

  • Kernwaarden: Respect Ambitie Toekomst
  • Anders Persoonlijk Probleemoplossend Innovatief Effectief = APPIE!
  • Wij geloven dat iedereen anders is en dat met respect voor elkaar onze wereld een prachtige is!
  • Visie: Een van de beste PO scholen van Rotterdam-Zuid worden en op deze manier ook bij te dragen aan het imago en de toekomst van de kinderen en de Afrikaanderwijk.
  • Missie: Wij willen dat onze kinderen zelfstandige, volwaardige leden van de multiculturele samenleving worden.

Wij zijn een school van Stichting BOOR. Stichting BOOR draagt zorg voor kwaliteit in het onderwijs. (speciaal) Basisonderwijs, voortgezet onderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs in Rotterdam en omstreken. Ongeveer 80 scholen vallen onder onze stichting, waaronder OBS Nelson Mandela. Wat BOOR en de Nelson Mandela jou te bieden hebben, lees je in de volledige vacaturetekst die je in de bijlage aantreft.

Geïnteresseerd? Doe wat wij altijd tegen ouders van kinderen zeggen die interesse hebben voor onze school: “Kom eens langs voor een kop koffie”.

Bel voor meer informatie of het maken van een afspraak met Norine Meinster, directeur van de school.

Nadere informatie en solliciteren:
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Norine Meinster, directeur van de school: 010-4841651 of per mail via directie@mandelaschool.nl

In totaal heeft BOOR 85 openbare scholen in het (speciaal) basisonderwijs, het (voortgezet) speciaal onderwijs en het voortgezet onderwijs in Rotterdam en omgeving. Iedere school heeft zijn eigen profiel en karakter. Dit betekent dat wij voor ieder kind een passende school hebben. Wij vergroten de kansen van onze leerlingen in Rotterdam en omgeving. Dit doen wij door niet alleen te focussen op maximale onderwijsresultaten, maar ook door de talenten van de kinderen in de meest brede zin te ontwikkelen. Een stevige basiskennis van taal en rekenen en goede sociale vaardigheden zijn hierbij onmisbaar. De fundamentele rechten en plichten van kinderen nemen bij ons een bijzondere plaats in en met name het Verdrag inzake de rechten van het kind. Kinderen hebben recht op een zorgzame samenleving die naar ze om kijkt, voor ze zorgt en optimale kansen biedt. Kinderen hebben naast deze rechten ook plichten. Bij ons betekent dit dat zij medeverantwoordelijk zijn voor hun leerproces. Op basis van de identiteit en kernwaarden stelt BOOR grenzen aan gedrag van leerlingen en hun ouders. Wij leren onze leerlingen om betrokken te zijn bij de wereld om hen heen. Zo worden de leerlingen wereldburgers en zien zij dat verschillen tussen mensen kansen zijn en geen bedreiging. Respect is daarom een belangrijke waarde binnen onze scholen. De leerlingen worden voorbereid op een zelfstandige positie in de maatschappij waarbij zij zelf verantwoordelijkheid kunnen dragen. Om dit te bewerkstelligen werkt BOOR nauw samen met maatschappelijke partners die betrokken zijn bij de ontwikkeling van kinderen. Onze scholen zijn een uitdagende leeromgeving. Ook stimuleren wij dat onze scholen een ontmoetingsplaats vormen voor ouders, wijkbewoners en maatschappelijke instanties. De medewerkers op onze scholen zijn professionals en geven leiding aan het ontwikkelingsproces van de leerlingen. BOOR creëert een omgeving waar medewerkers zich maximaal kunnen richten op de talentontwikkeling van de kinderen. Zij maken het verschil voor de ontwikkelingskansen van kinderen. Daarom investeren wij in hun professionaliteit, gezondheid, welzijn en betrokkenheid. Wij vinden het erg belangrijk dat de kwaliteit van het onderwijs zo hoog mogelijk is. Daarom is er een kwaliteitsprofiel opgesteld voor de scholen. De scholen werken daarmee voortdurend en gestructureerd aan de kwaliteit van het onderwijs.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.