Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Leerkracht groep 1-2
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
14 februari 2019
Eind Datum
14 maart 2019
Functie naam
Groepsleerkracht
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0.4-0.6
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Hilversum
Aanvang functie
25-2-2019
Organisatie
Stip Hilversum
Website

In verband met ziektevervanging zoekt de Lorentzschool een leerkracht groep 1-2

Onze school de Lorentzschool
Wij zijn een daltonschool met het motto “meer dan leren”.
Dat betekent dat, naast de kernwaarden verantwoordelijkheid, zelfstandigheid, samenwerken, reflectie en effectiviteit, de nadruk ligt op eigenaarschap. Niet alleen de cognitieve ontwikkeling, maar ook de  persoonsontwikkeling van onze leerlingen is belangrijk.
Onze 19 groepen zijn verdeeld over een hoofdlocatie en een dependance en in verband met ziekte zoeken wij een bevlogen Leerkracht groep 1-2 (0,4 – 0,6 fte (woensdag), donderdag, vrijdag) die flexibel is en met ons de uitdaging
wil aangaan om het beste uit de kinderen te halen! 
 
 

Wij zoeken een enthousiaste leerkracht die

  • Ervaring heeft met het Dalton onderwijs; 
  • Bevoegd is om les te geven in het PO; 
  • Affiniteit heeft met kleutergroepen 
  • Enthousiast, betrokken, ondernemend en flexibel is; 

In verband met ziekte is dit een tijdelijke functie. 

Natuurlijk ben je als ervaren leerkracht van harte welkom om te reageren. Als je een beginnend leerkracht bent bieden we je een intensief begeleidings- en coaching traject via de Stip Academie aan. Je krijgt een jaarcontract in onze Stip pool en samen gaan
we een intensief begeleidings- en coaching traject in om jouw kwaliteiten te ontdekken. Na een uitdagende periode voor verschillende groepen kunnen we je de mogelijkheid tot een vaste baan binnen onze stichting aanbieden. 
 
 

De 14 openbare basisscholen, op 19 verschillende locaties, in Hilversum vormen samen Stip Openbaar Basisonderwijs Hilversum. Elke school, iedere locatie zelfs, heeft nadrukkelijk een eigen gezicht en profiel. Hoe verschillend de scholen ook zijn, er is veel wat ons bindt en er zijn veel gebieden waarop we nadrukkelijk de samenwerking zoeken. Onze gedeelde visie en missie geven de stichting als geheel én de scholen afzonderlijk richting en maken duidelijk wat onze leerlingen, ouders, medewerkers en partners van ons mogen verwachten.

Binnen Stip Hilversum denken we in mogelijkheden in plaats van in problemen en reageren we pro-actief in plaats van reactief op de vragen van deze tijd. Wij geloven dat we op die wijze een krachtiger antwoord kunnen geven op de uitdagingen waar onze sector mee te maken heeft én krijgt. We sturen daarbij actief op kwalitatief personeelsbeleid, werkdrukvermindering en een proactief vervangingsbeleid.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.