Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Leerkracht groep 1-2-3
Dienstverband
Tijdelijk, vast
Toegevoegd op
11 juni 2020
Eind Datum
10 juli 2020
Functie naam
Groepsleerkracht
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,35
Provincie
gelderland
Plaats
Barneveld
Aanvang functie
01-08-2020
Loon indicatie
L10
Organisatie
obs dalton Lange Voren
Website

Leerkracht groep 1-2-3

Daltonschool Lange Voren in Barneveld is een school waar de ontwikkeling van het kind centraal staat. Op basis van de onderwijsbehoeften van de leerling passen wij steeds opnieuw het onderwijsconcept aan. Zo zijn we gestart met het lesgeven in een gecombineerde
1-2-3 groep, waarin op verschillende niveaus lesstof wordt aangeboden. Tegelijkertijd is er voldoende ruimte en tijd voor het formele leesproces in groep 3. 

Op dit moment heeft Lange Voren 77 leerlingen, verdeeld over 3 groepen: 1-2-3, 4-5-6, en 7-8. In de onderbouw ligt de nadruk op afwisselend formeel en informeel leren. Vanaf groep 4 leren leerlingen aan de hand van de leerlijn "leren leren" met behulp van Snappet
hun eigen doelen te plannen en daarmee eigenaar te worden van hun leerproces. Groep 1-2-3 bestaat uit ongeveer 25 leerlingen.

Wij zijn op zoek naar een leerkracht groep 1-2-3. De werkdagen zijn maandag en vrijdagochtend. 

Daltonschool Lange Voren zoekt een leerkracht die samen met de duo-collega, ondersteund door een onderwijsassistent, verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van de leerlingen. Samenwerken is daarin belangrijk. Daarbij wordt van de leerkracht verlangd
dat zij in staat is bewezen onderwijsvernieuwing in te voeren, waarbij het hebben van hoge verwachtingen van de onderwijskwaliteit van belang is. 

Het betreft een tijdelijk contract, voor wtf 0,35 wat gelijk staat aan 14 uur per week, met uitzicht op vast dienstverband. 

Kennis van het werken met een aanvankelijke leesmethode, de leerlijnen in digikeuzebord en NT2 is een pré. 

 

Instappen in salarisschaal L10 met op termijn mogelijkheden tot doorgroei naar de L11.

STEV is sinds 2005 een organisatie voor primair openbaar basisonderwijs in de omgeving van Amersfoort. Bij STEV zijn 15 basisscholen aangesloten. Deze openbare basisscholen liggen verspreid over verschillende dorpen en gemeenten: Baarn, Barneveld, Bunschoten, Nijkerk, Soest, Scherpenzeel, en Woudenberg.

Hiermee is STEV een stichting met een brede geografische spreiding. Onze scholen variëren in omvang van 60 tot ruim 240 leerlingen. Per 1 oktober 2019 telde STEV ruim 1900 leerlingen. Eind 2018 had STEV bijna 190 personeelsleden in dienst. Daarvan was 10% man en 90% vrouw.

Daltonschool Lange Voren is een kleine school, waardoor we meer aandacht kunnen geven aan het kind (en de ouder/verzorger). Iedereen kent elkaar, in welke klas het kind ook zit. Want wij leren de kinderen samen te werken en oog te hebben voor elkaar. Ieder kind kiest zelfstandig aan welke taak het begint, en met wie het wil leren en spelen. Zo ervaart het kind wat verantwoordelijkheid is. In alle rust bieden wij de kinderen duidelijkheid en stabiliteit. Niet alleen wij weten wat ons te doen staat, maar zij ook. En als het anders gaat dan gedacht, kijken we met elkaar terug naar wat er is gebeurd.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.