Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Leerkracht groep 1/2 Rotterdam
Dienstverband
tijdelijk
Toegevoegd op
3 oktober 2018
Eind Datum
28 november 2018
Functie naam
Groepsleerkracht
Niveau
HBO
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Capelle aan den IJssel
Aanvang functie
03-10-2018
Organisatie
DIT IS WIJS Rotterdam
Website

DIT IS WIJS Rotterdam uit Capelle aan den IJssel zoekt een Leerkracht groep 1/2 Rotterdam per 03-10-2018

Kijk jij er naar uit om elke dag in een kring van 22 leerlingen te starten met een verhaal of liedje, om ze vervolgens zelfstandig of in groepsverband te laten werken?

Naast de educatieve lessen vindt de school het belangrijk dat er ook aandacht is voor de sociale ontwikkeling. Jij zal een belangrijke rol spelen in de ontwikkelingen van “jouw” leerlingen. 

Zou jij graag een plekje willen op een kleinschalige wijkschool binnen een enthousiast en zeer gemotiveerd team?

Solliciteer dan direct.

Je bent is het bezit van een pabo-diploma en hebt ervaring met lesgeven aan kleuters. Je staat stevig in je schoenen en weet een warme hechte band op te bouwen met deze jonge leerlingen? Kan jij goed met verschillende niveaus aan de slag.
Ben jij aankomend schooljaar voor één of meerdere dagen per week beschikbaar? Ben jij woonachtend in Rotterdam of bereid er naar toe te reizen? Dan is deze vacature wat voor jou.

Binnen DIT IS WIJS vinden wij de professionele ontwikkeling van leerkrachten zeer belangrijk. Om deze ontwikkeling van leerkrachten te stimuleren bieden wij gratis trainingen en workshops aan en krijg je persoonlijke begeleiding
van een coach
. DIT IS WIJS biedt jou de unieke kans om binnen te kijken op verschillende scholen. Je wordt ingeschaald op basis van je ervaring binnen en buiten het onderwijs. Daarnaast ontvang je een volledige reiskostenvergoeding en biedt DIT
IS WIJS een voordeelservice voor aantrekkelijke kortingen.

DIT IS WIJS verzorgt vervanging vanaf één dag in het onderwijs. Dit betekent dat wij werken met een invalpool, maar ook opdrachten verzorgen voor de langere termijn. Wij hebben hierdoor een gevarieerd aanbod van uiteenlopende opdrachten binnen het onderwijs en dat biedt veel kansen! Niet alleen ervaren docenten, maar ook starters kunnen zich binnen onze organisatie profileren en ontwikkelen tot een breder inzetbare groepsleerkracht. Ontwikkeling is een belangrijke pijler binnen DIT IS WIJS en daar investeren wij dan ook graag in. Naast interne coaching worden er ook met regelmaat intervisie bijeenkomsten georganiseerd, zodat je kunt blijven doorgroeien. Samen zijn wij WIJS!

 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.