Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Leerkracht groep 3/4 en groep 5
Dienstverband
Toegevoegd op
1 november 2019
Eind Datum
1 juni 2020
Functie naam
Open vacature
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,4
Plaats
Hoogvliet Rotterdam 
Loon indicatie
schaal 10
Organisatie
Andries van der Vlerkschool 
Website

Andries van der Vlerkschool  uit Hoogvliet Rotterdam  zoekt een Leerkracht groep 3/4 en groep 5 per

Groepsleerkracht onderbouw – Andries de Vlerk

Andries de Vlerk heeft per direct een vacature van 0,4fte
We zijn op zoek naar een enthousiaste groepsleerkracht groep 3/4 voor de donderdag en groep 5 voor de vrijdag.

Schoolprofiel
Op de Andries van der Vlerk gaan we uit van de Zeven Gewoonten van Stephen Covey. Hiermee willen we bereiken dat we naast de focus op rekenen, taal en lezen ook zorgen voor het ontwikkelen en ontplooien van het kind als heel persoon.

Wij zoeken iemand die:

 • affiniteit heeft met de zeven gewoonten van Stephen Covey en de principes kan onderschrijven
 • in bezit is van PABO diploma
 • goed kan samenwerken met de duo- en de parallel-collega
 • Bekend is met het EDI model
 • beschikt over goede contactuele eigenschappen
 • ouders ziet als partners bij de ontwikkeling van leerlingen
 • met respect omgaat met leerlingen en hen serieus neemt
 • open is naar collega’s en ouders
 • de Engelse taal beheerst

Wij bieden de collega het volgende aan:

 • gemotiveerde en behulpzame collega’s
 • een maatje
 • een veilige en goede werksfeer
 • een school die volop in ontwikkeling is en zal blijven
 • een leuke groep leerlingen

Heb je interesse voor deze vacature stuur een motivatiebrief en een CV naar: sollicitatie@stichtingboor.nl en heb je inhoudeklijke vragen over de vacature dan kun je contact opnemen met: Annneke van Ooijen, directeur via: 010 – 295 09 05.

Nadere informatie en solliciteren:

In totaal heeft BOOR 85 openbare scholen in het (speciaal) basisonderwijs, het (voortgezet) speciaal onderwijs en het voortgezet onderwijs in Rotterdam en omgeving. Iedere school heeft zijn eigen profiel en karakter. Dit betekent dat wij voor ieder kind een passende school hebben. Wij vergroten de kansen van onze leerlingen in Rotterdam en omgeving. Dit doen wij door niet alleen te focussen op maximale onderwijsresultaten, maar ook door de talenten van de kinderen in de meest brede zin te ontwikkelen. Een stevige basiskennis van taal en rekenen en goede sociale vaardigheden zijn hierbij onmisbaar. De fundamentele rechten en plichten van kinderen nemen bij ons een bijzondere plaats in en met name het Verdrag inzake de rechten van het kind. Kinderen hebben recht op een zorgzame samenleving die naar ze om kijkt, voor ze zorgt en optimale kansen biedt. Kinderen hebben naast deze rechten ook plichten. Bij ons betekent dit dat zij medeverantwoordelijk zijn voor hun leerproces. Op basis van de identiteit en kernwaarden stelt BOOR grenzen aan gedrag van leerlingen en hun ouders. Wij leren onze leerlingen om betrokken te zijn bij de wereld om hen heen. Zo worden de leerlingen wereldburgers en zien zij dat verschillen tussen mensen kansen zijn en geen bedreiging. Respect is daarom een belangrijke waarde binnen onze scholen. De leerlingen worden voorbereid op een zelfstandige positie in de maatschappij waarbij zij zelf verantwoordelijkheid kunnen dragen. Om dit te bewerkstelligen werkt BOOR nauw samen met maatschappelijke partners die betrokken zijn bij de ontwikkeling van kinderen. Onze scholen zijn een uitdagende leeromgeving. Ook stimuleren wij dat onze scholen een ontmoetingsplaats vormen voor ouders, wijkbewoners en maatschappelijke instanties. De medewerkers op onze scholen zijn professionals en geven leiding aan het ontwikkelingsproces van de leerlingen. BOOR creëert een omgeving waar medewerkers zich maximaal kunnen richten op de talentontwikkeling van de kinderen. Zij maken het verschil voor de ontwikkelingskansen van kinderen. Daarom investeren wij in hun professionaliteit, gezondheid, welzijn en betrokkenheid. Wij vinden het erg belangrijk dat de kwaliteit van het onderwijs zo hoog mogelijk is. Daarom is er een kwaliteitsprofiel opgesteld voor de scholen. De scholen werken daarmee voortdurend en gestructureerd aan de kwaliteit van het onderwijs.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.