Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Leerkracht, groep 3-4
Dienstverband
Toegevoegd op
27 november 2020
Eind Datum
27 december 2020
Functie naam
Groepsleerkracht
Niveau
HBO
Aantal uur per week
1,0
Plaats
Hoogvliet Rotterdam 
Loon indicatie
10
Organisatie
Andries van der Vlerkschool 
Website

Andries van der Vlerkschool  uit Hoogvliet Rotterdam  zoekt een Leerkracht, groep 3-4 per

Ons verhaal
Stichting BOOR draagt zorg voor kwaliteit in het onderwijs. (speciaal) Basisonderwijs, voortgezet onderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs in Rotterdam en omstreken. Ongeveer 75 scholen vallen onder onze stichting, waar onder basisschool Andries van der Vlerk. OBS Andries van der Vlerk is een basisschool in de Rotterdamse wijk Hoogvliet. Als “Lekker FIT! School” vinden wij het belangrijk dat de leerlingen een gezonde levensstijl ontwikkelen. Sinds drie jaar zijn wij ook “Covey school”.
De “zeven gewoonten” staan centraal, om de intrinsieke motivatie van leerlingen te ontwikkelen als het gaat om gedrag en het individuele leerproces en voor te bereiden op de uitdagingen die zij in hun leven tegen gaan komen. Meer informatie over de school kun je vinden op: https://andriesvandervlerk.nl/.

Wat kan je van Andries van de Vlerk verwachten?

  • Een leuk, klein en gezellig team met een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen én geweldige kinderen in groep 3-4!
  • De vacature is voor WTF 1,0. Maandag t/m vrijdag.
  • Tijdelijke vacature t/m 16 juli 2020.
  • Voor als je met de auto komt; altijd een parkeerplaats in de buurt, zonder parkeerkosten.

Wat neem je mee?

  • Je beschikt natuurlijk over een PABO diploma, het liefst aangevuld met aanvullende opleidingen/cursussen.
  • Je onderschrijft de visie van de school en je hebt een positieve en onderzoekende mindset.
    Je bent een teamplayer en gericht op het hele ontwikkelingsproces wat leerlingen doorlopen gedurende hun basisschoolperiode.
  • Je bent bekwaam in het werken met Parnasyss, EDIM, groepsplannen, handelingsplannen of je bereid bent dit te leren.

Hoe verder?
Enthousiast of nieuwsgierig geworden? Leuk! Voor informatie of inhoudelijke vragen kun je bellen met Anneke van Ooijen (interim-directeur) via: 010-2950905 en a.vanooijen@boorrotterdam.nl.
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure kun je bellen met Remy Mensingh (corporate recruiter) via: 06 – 5105 3983. Wil je direct solliciteren? Stuur dan je brief en CV naar: sollicitatie@stichtingboor.nl

Nadere informatie en solliciteren:

In totaal heeft BOOR zo'n 75 openbare scholen in het (speciaal) basisonderwijs, het (voortgezet) speciaal onderwijs en het voortgezet onderwijs in Rotterdam en omgeving. Iedere school heeft zijn eigen profiel en karakter. Dit betekent dat wij voor ieder kind een passende school hebben. Wij vergroten de kansen van onze leerlingen in Rotterdam en omgeving. Dit doen wij door niet alleen te focussen op maximale onderwijsresultaten, maar ook door de talenten van de kinderen in de meest brede zin te ontwikkelen. Een stevige basiskennis van taal en rekenen en goede sociale vaardigheden zijn hierbij onmisbaar. De fundamentele rechten en plichten van kinderen nemen bij ons een bijzondere plaats in en met name het Verdrag inzake de rechten van het kind. Kinderen hebben recht op een zorgzame samenleving die naar ze om kijkt, voor ze zorgt en optimale kansen biedt. Kinderen hebben naast deze rechten ook plichten. Bij ons betekent dit dat zij medeverantwoordelijk zijn voor hun leerproces. Op basis van de identiteit en kernwaarden stelt BOOR grenzen aan gedrag van leerlingen en hun ouders. Wij leren onze leerlingen om betrokken te zijn bij de wereld om hen heen. Zo worden de leerlingen wereldburgers en zien zij dat verschillen tussen mensen kansen zijn en geen bedreiging. Respect is daarom een belangrijke waarde binnen onze scholen. De leerlingen worden voorbereid op een zelfstandige positie in de maatschappij waarbij zij zelf verantwoordelijkheid kunnen dragen. Om dit te bewerkstelligen werkt BOOR nauw samen met maatschappelijke partners die betrokken zijn bij de ontwikkeling van kinderen. Onze scholen zijn een uitdagende leeromgeving. Ook stimuleren wij dat onze scholen een ontmoetingsplaats vormen voor ouders, wijkbewoners en maatschappelijke instanties. De medewerkers op onze scholen zijn professionals en geven leiding aan het ontwikkelingsproces van de leerlingen. BOOR creëert een omgeving waar medewerkers zich maximaal kunnen richten op de talentontwikkeling van de kinderen. Zij maken het verschil voor de ontwikkelingskansen van kinderen. Daarom investeren wij in hun professionaliteit, gezondheid, welzijn en betrokkenheid. Wij vinden het erg belangrijk dat de kwaliteit van het onderwijs zo hoog mogelijk is. Daarom is er een kwaliteitsprofiel opgesteld voor de scholen. De scholen werken daarmee voortdurend en gestructureerd aan de kwaliteit van het onderwijs.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.