Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Leerkracht groep 4 Mozaïek Nieuw Vennep
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
16 november 2018
Eind Datum
16 januari 2019
Functie naam
Groepsleerkracht
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,3373
Plaats
Heemstede
Aanvang functie
7 januari 2019
Loon indicatie
in overleg
Organisatie
Stichting Jong Leren
Website

Wij zijn op zoek naar een enthousiast leerkracht voor groep 4

Mozaïek heeft als motto “Elk kind is anders, ieder zijn manier. Samen vormen wij een mooi en kleurrijk geheel.” Op het Mozaïek staat een stevige structuur waarin het onderwijs, binnen haalbare kaders, passend gemaakt wordt. Wij houden rekening
met verschillen in behoefte aan instructie, verwerking en de mate waarin kinderen zelfstandig tot werken komen. We werken met een oefen-, kansen-, taal- en plusklas. Daarnaast zijn we een gecertificeerde Kanjerschool waar woorden; vertrouwen, rust, veiligheid,
respect en plezier van belang zijn

Als goed opgeleide, gemotiveerde professionals kijken wij naar het kind en proberen in te spelen op zijn of haar talent. 3d Onderwijs is hierbij leidend. Het maakt leren uitdagend, effectief en verhoogt de resultaten. Op het Mozaïek mag verschil er zijn.

De vacature is ter invulling van een langdurige ziektevervanging voor wtf 0,3375 (donderdag en vrijdagmorgen).
Meer informatie over onze school is te vinden op onze website.

Over Stichting Jong Leren
Jong Leren is een stichting voor confessioneel basisonderwijs met 29 scholen. Onze slogan ‘De kunst van het leren’ betekent dat wij gaan voor goed onderwijs verzorgen. Belangrijk hierin vinden wij vakmanschap, creativiteit en inventiviteit. Belangrijke competenties
voor onze leerlingen, maar zeker ook voor de volwassen professionals die bij Jong Leren werken. Jong Leren staat voor: Ruimte geven, Elkaar uitdagen, Samen leren.

Werken bij een school van Jong Leren betekent dat je staat voor je vak en dat je de ruimte krijgt om dit met veel plezier, creativiteit en inventiviteit uit te oefenen. Jong Leren staat voor goed onderwijs en we stimuleren medewerkers en leerlingen het maximale
uit zichzelf te halen. 

 

 

 

Wat verwachten wij van je?
Wij vragen een collega die:
● sterk is in klassenmanagement
● gecertificeerd is als kanjerleerkracht of bereid is dit te worden
● ict kan integreren in de lessen
● enthousiast is in het werk
● goed kan samenwerken
● ervaring heeft in de middenbouw

Ben jij gedreven, enthousiast, deskundig, creatief en heb je zin in een leuke afwisselende uitdaging? Laat van je horen! 

Solliciteer en kom werken met een ervaren duo, in een leuk enthousiast team dat bestaat uit goed opgeleide professionals.

Niet twijfelen, maar doen! Schrijven dus!

 

LA 
Een tijdelijke aanstelling met uitzicht op vast; onder voorwaarden is direct een vaste aanstelling eventueel bespreekbaar.

Bij kleine vacatures is een aanvulling van je uren, een koppeling van twee vacatures of een deel meedraaien in onze invalpool altijd mogelijk – vraag er naar bij onze afdeling P&O! 

Jong Leren is een stichting voor confessioneel basisonderwijs, per 1 januari 2016 voortgekomen uit een fusie tussen VPCO De Basis en stichting de la Salle. Jong Leren heeft 29 scholen in de gemeenten Aalsmeer, Haarlemmermeer, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort en Bloemendaal. 

De opdracht van Jong Leren, het verzorgen van goed onderwijs, komt tot uiting in onze slogan: 'De kunst van het leren'.  Het woord kunst staat enerzijds voor vakmanschap, anderzijds voor creativiteit en inventiviteit. Belangrijke competenties, zeker waar het leren betreft, voor onze leerlingen, maar ook voor de volwassen professionals die bij Jong Leren werken. 

Jong Leren staat voor:

  • Ruimte geven
  • Elkaar uitdagen
  • Samen leren

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.