Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
leerkracht groep 5/6
Dienstverband
tijdelijk
Toegevoegd op
13 november 2019
Eind Datum
13 december 2019
Functie naam
Groepsleerkracht
Niveau
HBO
Aantal uur per week
1,0
Plaats
Soest
Aanvang functie
12-12-2019
Loon indicatie
L10/L11
Organisatie
obs kunstmagneet De Egelantier
Website

Fulltime vervanging zwangerschapsverlof in groep 5/6

Het betreft een fulltime vervanging voor een zwangerschapsverlof vanaf 12 december tot en met mei 2020. Het gaat om een combinatiegroep 5/6. De groep heeft 24 leerlingen.
Ervaring met groepsdoorbroken werken in een pre.

Als onderdeel van de sollicitatieprocedure zullen referenties worden ingewonnen.

Vanuit onze openbare achtergrond is de Egelantier een ontmoetingsplaats waar kinderen en volwassen met elkaar en van elkaar leren. Een fijne plek waar je kennismaakt met verschillende culturen en religieuze achtergronden.
Naast de verplichte leerstof taal, rekenen, lezen en wereldoriëntatie besteden wij extra aan dacht aan kunst en cultuur, zoals muziek en beeldende vorming. Wij noemen ze magneetvakken, vanwege de aantrekkingskracht. De kunstvakken zijn niet alleen leuk maar
helpt de kinderen ook bij de ontwikkeling van zelfvertrouwen, concentratievermorgen en leerplezier.
Kenmerken die onze school typeren
1. Op onze school zijn de kunst- en cultuurvakken geïntegreerd in het lesprogramma.
2. Op onze school zetten wij een krachtige leeromgeving neer in een wijk door te werken aan actieve ouderbetrokkenheid en aandacht voor actief burgerschap.
3. Op onze school werken we nauw samen met externen in ons brede netwerk.
4. Onze school is een PBS school (Positive Behavior Support).
5. Op onze school geven wij passend pakkend onderwijs en doorbreken wij het jaarklasleerstofsysteem.

De school heeft ongeveer 100 leerlingen verdeeld over 4 combinatiegroepen. Er wordt groepsdoorbroken en projectmatig gewerkt met onder andere de methode Alles in één.

conform CAO PO
Inschaling op basis van huidige salaris.

STEV is sinds 2005 een organisatie voor primair openbaar basisonderwijs in de omgeving van Amersfoort. Bij STEV zijn 15 basisscholen aangesloten. Deze openbare basisscholen liggen verspreid over verschillende dorpen en gemeenten: Baarn, Barneveld, Bunschoten, Nijkerk, Soest, Scherpenzeel, en Woudenberg.

Hiermee is STEV een stichting met een brede geografische spreiding. Onze scholen variëren in omvang van 60 tot ruim 240 leerlingen. Per 1 oktober 2019 telde STEV ruim 1900 leerlingen. Eind 2018 had STEV bijna 190 personeelsleden in dienst. Daarvan was 10% man en 90% vrouw.

Het onderwijs op de Egelantier gaat ervan uit dat de leerlingen opgroeien in een multiculturele samenleving en is gericht op de 21 eeuwse vaardigheden. Dit bieden wij aan in projectonderwijs.
Onze waarden:

  • Wij zorgen ervoor dat wij, door ons handelen, een sfeer creëren zodat wij, leerlingen, leerkrachten en ouders, met plezier naar school gaan. We willen trots zijn op onszelf en op elkaar.
  • Wij zorgen ervoor dat wij een pedagogisch klimaat creëren waar zowel leerlingen, ouders als leerkrachten zich veilig voelen. We hebben hoge ambities als het gaat om veiligheid.
  • Wij zorgen ervoor dat wij ruimte bieden voor de ontwikkeling van zelfdenkende, zelf beslissende mensen. Zo leer je verantwoordelijk te zijn voor elke keuze die je maakt. We handelen met lef door vrijheid in gebondenheid te geven.

Kenmerken die onze school typeren

  1. Op onze school zijn de kunst- en cultuurvakken geïntegreerd in het lesprogramma.
  2. Op onze school zetten wij een krachtige leeromgeving neer in de wijk door te werken aan actieve ouderbetrokkenheid en aandacht voor actief burgerschap.
  3. Op onze school werken we nauw samen met externen in ons brede netwerk.
  4. Onze school is een PBS school (Positive Behavior Support).
  5. Op onze school geven wij passend pakkend onderwijs en doorbreken wij het jaarklasleerstofsysteem.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.