Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Leerkracht groep 6 in Almere
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
8 september 2020
Eind Datum
8 oktober 2020
Functie naam
Groepsleerkracht
Niveau
HBO
Aantal uur per week
1.0
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Hilversum
Aanvang functie
per direct
Loon indicatie
L10 - L11
Organisatie
DIT IS WIJS Hilversum
Website

Groep 6 is klaar voor jou! Ben jij klaar voor een te gekke uitdaging op deze innovatieve school?

Persoonlijk leiderschap, ontwikkeling en innovatie. Deze openbare basisschool kenmerkt zich door de nieuwe methode ‘The Leader in Me’, gebaseerd op het gedachtegoed van Stephen Covey, waar het onderwijssysteem op is gebaseerd. De school is volop in ontwikkeling
en werkt met een gedreven team van leerkrachten iedere dag aan de invulling van hun visie en missie. Dit vertaalt zich in het uitwerken van de juiste methodes en werkvormen om het persoonlijk leiderschap bij kinderen te ontwikkelen en stimuleren.

Een van de juffen gaat met ingang van 14 september met zwangerschapsverlof. Om haar te vervangen zoeken wij jou, die energieke leerkracht met een duidelijke kijk op onderwijs die aan groep les wil lesgeven.

Het is op fulltime basis, minder uren is bespreekbaar. Zullen we een (digitaal) kopje koffie drinken? Dan vertel ik je alle ins en outs over het bijzondere aan deze school en de leuke klas.

Groep 6 is net begonnen met het nieuwe schooljaar en wat blijkt; de juf krijgt een baby! Vooral de meiden uit de klas zijn ontzettend nieuwsgierig en willen alles weten. Voor de school is het van belang dat er ter vervanging een juf of meester voor de groep
komt te staan die goed bij de school past en de groep haarfijn aanvoelt.

In groep 6 beginnen de leerlingen nu toch écht bij de ‘grote kinderen’ te horen. Dit vertaalt zich ook naar de lesstof. Er wordt veel aandacht besteed aan het ‘leren leren’ door te focussen op zoals bijvoorbeeld de taakaanpak en te leren reflecteren op werk.
Zo komt begrijpend lezen ook op veel momenten terug, omdat teksten begrijpen een grote rol speelt bij de zaakvakken zoals aardrijkskunde, geschiedenis en natuur & techniek.

Kortom, groep 6 is een geweldige uitdaging die je als leerkracht niet aan je voorbij kunt laten gaan! 

Jij bent de verbinder tussen collega’s, kinderen en ouders. Met jouw aantoonbare kennis en ervaring als leerkracht weet jij zeker dat jij perfect bent voor deze klas. Een fijne leeromgeving creëren vind jij ontzettend belangrijk. Jij staat in de startblokken
om deze jonge school te professionaliseren en mee te denken. ‘The Leader in Me’ van Stephen Covey is het eerste wat jij gaat googlen na het lezen van deze vacature, of nog beter; jij kent het en staat achter deze filosofie.

Is het alsof we je een spiegel voorhouden? Wil jij lesgeven zoals jij dat wilt en is dit de school die bij jou past? Bel mij dan gerust voor meer informatie of stuur een mailtje. Ik vertel je er graag meer over!

DIT IS WIJS biedt gratis trainingen en workshops zodat jij je optimaal kunt blijven ontwikkelen als onderwijsprofessional. Ook krijg je een persoonlijke coach die stand-by staat om jou te helpen en te voorzien van tips & tricks. Daarnaast kun je op basis
van invalwerk en ook middels een vast contract via DIT IS WIJS werken en ontvang je reiskostenvergoeding. Via onze Brede School kun je leuke workshops geven als afwisseling op de dagelijkse werkzaamheden.

DIT IS WIJS verzorgt vervanging vanaf één dag in het onderwijs. Wij hebben een gevarieerd aanbod van uiteenlopende opdrachten binnen het onderwijs en dat biedt veel kansen! Niet alleen ervaren docenten, maar ook starters kunnen zich binnen onze organisatie profileren en ontwikkelen tot een breder inzetbare groepsleerkracht. 

Wat biedt DIT IS WIJS jou?

  • Mogelijkheid tot een contract op basis van een vast aantal uren;
  • Een persoonlijke coach waarbij je altijd terecht kunt;
  • Gratis trainingen, intervisies en workshops om je te blijven ontwikkelen als onderwijsprofessional;
  • Mogelijkheid tot een vaste aanstelling bij een schoolbestuur;
  • De match tussen jou en een school die echt bij jou past;
  • Volledige reiskostenvergoeding (tot €40,- per dag);
  • Flexibel en onbeperkt ingezet worden gedurende 5,5 jaar;
  • Hulp bij huisvesting en vervoer zijn bespreekbaar;
  • Via onze Brede School kun je bovendien leuke workshops geven als afwisseling op je dagelijkse lessen.

 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.