Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Leerkracht groep 7 tot de kerst
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
10 november 2020
Eind Datum
12 december 2020
Functie naam
Groepsleerkracht
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,4-1
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Amsterdam
Aanvang functie
zo spoedig mogelijk
Organisatie
DE BREDE SELECTIE
Website

Wij zijn met spoed op zoek naar een vervanger voor een van onze aangesloten scholen. Wij zoeken vervanging voor een zieke collega. Waarschijnlijk duurt de opdracht tot de kerstvakantie.

Het gaat om een wereldse gemengde school waar kinderen met verschillende culturele achtergronden uit de buurt elkaar ontmoeten, zowel binnen als buiten de schoolmuren. De school zit in een monumentaal gebouw met veel licht, in een parkachtige omgeving
in Bos en Lommer (Amsterdam). Rondom de school zijn grote speelplaatsen. En in de binnentuin hebben ze een eigen moestuin!
 
Je komt te werken in een enthousiast team van leerkrachten, begeleiders en ouders die samen de kwaliteit van het onderwijs bewaken en blijven vergroten.
Op deze school wordt veel aandacht gegeven aan wetenschap, natuur, cultuur, sport en naschoolse activiteiten. De school heeft een groen profiel en doet mee met het Amsterdamse scholenprogramma voor een gezonde leefstijl, Jump-in.

Als je van vrijheid houdt, is werken voor DE BREDE SELECTIE echt iets voor jou. Als vervanger kun je zelf je agenda beheren en bepaal je zelf hoeveel en waar je wilt werken als leerkracht. Kort of lang of beide? Wij hebben altijd verschillende mogelijkheden
om aan de slag te gaan. Er zijn vacatures voor scholen met verschillende concepten.

Meer info over deze job? Bel of mail ons, we gaan graag met je in gesprek!

  • Je woont in Amsterdam of vindt reizen geen probleem
  • Je bent op korte termijn beschikbaar
  • Je bent een betrokken collega en maakt snel verbinding
  • Je bent enthousiast en flexibel
  • Je kunt snel en kundig inspelen op de opdracht, leerlingen en de school
  • En uiteraard ben je in het bezit van een Pabo diploma

DE BREDE SELECTIE is een samenwerkingsinitiatief van acht schoolbesturen en verzorgt oplossingen voor alle korte en langdurende vervangingen voor alle 110 openbare scholen  voor primair onderwijs in Amsterdam. De samenwerkende schoolbesturen zijn: AWBR, OOadA, STAIJ, Sirius, Innoord, STWT, Orion en VierTaal. 

DE BREDE SELECTIE zoekt voor korte en langdurende vervangingen op 110 gevarieerde openbare scholen in Amsterdam breed inzetbare, enthousiaste leerkrachten voor basis- en speciaal (basis)onderwijs.

 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.