Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Leerkracht groep 7
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
12 november 2020
Eind Datum
12 januari 2021
Functie naam
Groepsleerkracht
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,4250
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Zwanenburg
Aanvang functie
1 januari 2021
Loon indicatie
L10
Organisatie
Kameleon
Website

Kom jij het team van Communityschool De Kameleon in Zwanenburg versterken??

Leerkracht of lerarenondersteuner – groep 7 – 0,4250 – Zwanenburg

Wij zijn op zoek naar een leerkracht of ervaren lerarenondersteuner die ons team komt versterken. Je wordt onderdeel van een warm, enthousiast en gemotiveerd team. Wij hebben oog voor jouw talenten en wij stimuleren je om je talenten in te zetten voor de Kameleon. 

Communityschool de Kameleon: Duurzaam en Gezond!
Een gezonde Communityschool met een prettig leer- werkklimaat, waar kinderen, ouders en leerkrachten respectvol met elkaar omgaan;
Een uitdagende school met hoge verwachtingen, een eigentijdse aanpak  en een breed aanbod passend bij het talent van elk kind;
Een taal school met extra aandacht voor taal- leesontwikkeling, Engels in alle groepen en de bibliotheek op school.

Vacature op hoofdlijnen:
– Functie: L10 of lerarenondersteuner schaal 7
– Inzet in groep: 7, je staat zelfstandig voor de groep.
– WTF/werkdagen: 0,4250 Het betreft een vacature voor 2 dagen, werkdagen: ma en di
– Type aanstelling: vervanging met uitzicht op regulier.
– Startdatum: 1 januari 2021. 

Wat verwachten wij van je?
Je bent enthousiast en een aanpakker. 
Daarnaast ben je flexibel en staat open om nieuwe dingen te leren. De ontwikkeling van elk kind stel je centraal, je staat open voor het samen ontwikkelen van atelierlessen (Noordwijkse Methode) en het concept van een Community school spreekt je aan.
Bij voorkeur heb je een PABO-diploma of ben je in de afrondende fase van je studie. Wanneer je solliciteert als lerarenondersteuner heb je aantoonbare ervaring in het werken met kinderen in het onderwijs.
Ervaring is fijn, maar een lerende, samenwerkende houding en passie is vereist!

Arbeidsvoorwaarden
Werken bij Jong Leren is werken met hart voor het onderwijs in een inspirerende en lerende organisatie. Als werkgever dagen wij jou uit het beste uit jezelf te halen. We bieden je ruimte en mogelijkheden om je persoonlijke leerdoelen volop te verwezenlijken.
Wij vinden samen werken en samen leren erg belangrijk en hebben oog en aandacht voor onze medewerkers. Als werkgever staan we voor ons vak en onze medewerkers en we steunen je waar mogelijk. Het bestuur denkt mee met scholen en met medewerkers. 

Wanneer je bij ons komt werken, start je in principe in een tijdelijke aanstelling, met uitzicht op vast. Op termijn is uitbreiding van uren bespreekbaar. We gaan graag met je in gesprek over jouw wensen en verwachtingen ten aanzien van je aanstelling.

Voor deze functie geldt qua salariëring  salarisschaal L10 en een bevoegdheid conform de onderwijs CAO. 
Werkdagen zijn: in overleg.

 

Jong Leren is een stichting voor confessioneel basisonderwijs, per 1 januari 2016 voortgekomen uit een fusie tussen VPCO De Basis en stichting de la Salle. Jong Leren heeft 29 scholen in de gemeenten Aalsmeer, Haarlemmermeer, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort en Bloemendaal. 

De opdracht van Jong Leren, het verzorgen van goed onderwijs, komt tot uiting in onze slogan: 'De kunst van het leren'.  Het woord kunst staat enerzijds voor vakmanschap, anderzijds voor creativiteit en inventiviteit. Belangrijke competenties, zeker waar het leren betreft, voor onze leerlingen, maar ook voor de volwassen professionals die bij Jong Leren werken. 

Jong Leren staat voor:

  • Ruimte geven
  • Elkaar uitdagen
  • Samen leren

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.